Kaan

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan

*Herne olursa olsun herdaim yanımda olucağından şüphe duymadığım bir insan

* Güvendiğim , Sevdiğim , dostum dediğim bir kişi.

* Seviliyorsun canım ;)

nicki forumda asılı kalmış gibi umarım birgün tanışırız çok sessiz bir üye

Bi tanecik eniştemmm benim o :D harika bir insan esi benzeri bulunmayan Seviyom lan seni :D

Aşkımın biricik kankası , eltimin büyük aşkı :p
Kardan adam yapacağıma söz verdiğim arkadaşım , ama yapmadım yapamadım :(

Yeri gelip 1 ay hiç konuşamadığım. yeri gelip, fikir ayrılığına düştüğüm. Bazı huylarını kendime benzettiğim bir dostum.
Bknz;

EmRe:
kaan kanks

Kaan: ( 3 gün sonra. )
EmRe

EmRe: ( ertesi gün )

Şşt olm ordamısın.

Kaan: ( 2 gün sonra )

Burdayım olm sakın çıkma dur sabit kal

:D

ircteyken sohbeti sevilen adminlerin en iyisiydi.
Gitmesine üzüldüğüm biri..

Kaan çok yardım sever biri 2 gündür bana yardım ediyo ve çok iyi grafik yapyo bence

Kaan süper karizmatik burunlu yakisikli Hemsom benim , sohbeti yüregi kadar güzel , eglenceli kuzu beni her türlü güldürebilen Zeki ve yetenekli Izmirli hemsom :srl: cokca seviliyorsun

Bahanenin eski admini ve kilometre taşlarından.Şimdilerde bayağı aktif.Güzel çizimleride var.Birde iddaa ediyorum; kesin facebook'ta kapak laflar tarzında bir sayfası var aslkdjalsjdlsaj alıntı değilllerse kaleminize bravo valla.

Forumda benim için yeri ayrı olan nadir üyelerden. Ben çok duygusal olmadığım için bazen fikir ayrılına düşüoz sanrm asdfg. Seviliosunuz by Kaan :D

efendi,saygili,kibar,düsünceli,yardimsever,iyimser,yüregi güzel ,kisiligi güzel..adam gibi adam .

Kisisel tanisma firsatimiz olmadi kendisiyle. İzlenimilerim dogrultusunda zeki, sempatik, eglenceli buldugum bi arkadasim :) Calismalarida oldukca basarili. Hersey gonlunce olsun insaAllah :cici:

uzun zamandır gördüğüm ama yeni tanışma fırsatı bulduğum biri, canayakın. Umarım arkadaşlığımız sanalda kalmaz :p her şey gönlünce olsun.

gıcıkkk pisss hıhhh :D

saka bi yana fazla sohbetimiz olmasa da cana yakın sıcak kanlı biri gibi geldi bana :)

Daha yeni tanıdığım ama neden daha önce tanışmadık dediğim nadir kişilerden, ağırbaşlı , samimi , saygılı ,düşünceli sevimli biri Kaan.Bana abla dediği için yaşını 18 19 düşünüyordum ama meğer 1 yaş küçükmüş=) Değerlidir, sevilir.Umarım hep mutlu olursun Kaan:cici:

Sade biri , çalışmaları oldukça başarılı.
Takdir edilecek biri olduğu kanısındayım.

İyi anlaşırız severiz birbirimizi hele İzmirliyse zaten anlaşma sebebimiz :)

@Kaan severim kaanı saygılı biridir komik aynı zamanda :p ben kimseye karsı kötü düsündügünü sanmıyorum :) allah gönlüne göre versn :)

3-Eylül-2014 , 14:40

.@Kaan ben sana niye kısa yazmısımki :kiki: saolsun gözümü acanlardan birisi ;) dün daha yakından tanımıs oldum kendisini yerin bende cok ayrı bilesin bunu artık :) su forumda hala böyleleri varmı dedigim kişi :) herseyine emanet edebilecegin guvenilir iyi insanlardan kendisi:cici: sevdiklerine deger veren güçlü birisi :)

Ay neyse hep iyi seyler yazmıyım :haha: biraz hayırsız işte yazmasak yazmıcak bize :D
Anılarınıda sevmedim zaten :lelele:
Yüzümü güldüremiyen biri ( hayatımda bu kadar kötü espiriler duymadım ) :D
Şirin babaymış :p bide :hıh:
Neyse sen öldürmeden bitiriyim ben en iyisi :kiki:

Kaan :srl:
Birtanecik abim/kardesim.
Hep beni kollayanim, sevenim.
Sevgini belli edisine, seni verene kurban olurum. :srl:
Hep yani basimda ol, oz abim yok maalesef ama sen oz abim gibisin.
Yok diyemiyorum artik manevi abimsin.
Hep var ol hayatimda.
Konunu cektim en sonlardan :hihi:
Gonlu guzelim seviyorum koccaman seni. :srl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri