Jutenya

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 888 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim için çok değerli. Karakteri ve kişiliği çok düzgün foruma iyi ki gelmişsin bende seni iyi ki tanımışım (:

Kendi halinde olan insanlar candır..

@Lydia'mmm çok seviyorum onu ben o bir melek ya sessiz kendi halinde kimseye karışmaz sevilesi şey :kiss:

04-Ekim-2013, 16:38

@Rhea'mmm sana yazmışım bi daha yazcam :kiss:
O zamanlar çok yüzeysel tanıyordum, yüzeysel yazmışım; biraz uzun konuşalım şimdi.
Hani yıldızlar vardır gece gökte uzaktır dokunamazsın, ona ulaşmak imkansızdır; ama var olduğunu bilmek bile yeter bazen. Sana yanında olduğunu bi metre ötendeki insandan daha çok hissettirir. Belki 7/24 konuşmazsınız ama konuştuğunuz dakikalara binbir anlam yüklenir.
Öyle doğal, öyle içten, öyle samimi ki... Üzüntüsü üzüntüm olan insanlardan kendisi.
Dert dinler, her türlü muhabbeti yaparım, yanlış düşünecek diye cekinmem. Onda da benim gibi az catlaklik var :kiki: Bi anda geliyor hüzün fırtınası bize ve bi anda da gidiyor. :kiki:
Bi tek @Mavi ile paylaşırım. Çok seviyorum mavismelerine kurban olduğum.
Size laf eden diller bağlansın. :ask:
ay laf yu bebeğim :*******

Avatar canavarlarındna birtanesi ama henüz bana bir avatar yaptığını görmedim :o

İlk fırsatta sevimli bulduğum cana yakın İnsan :*

Tanışmak nasip olmadı ama iyi biri olduğunu hissediyorum...:)

Rhea bakildiginda forumun deli dolu, neseli üyelerinden birisi.. Ben baktigimda ise deli doluyken birden duruluverecek, gülüp gecerken bir anda hüzüne boguluverecek kadar duygusal bir insan görüyorum. Neden bilmem gülümsemesinin altinda hüzün yatan insanlardan oldugunu düsündüm hep. Kendimden biliyorum bazi insanlar hüznünü tebessümle kapatir. Sahsi fikirlerimdir, elbet yaniliyor olabilirim. Hayatin ona iyi davranmasi ve tüm isteklerini avuclarina birakmasini dilerim. (:

Onunla hiç sıkılmıyorum ben konuşurken o kadar içten ve rahat ki haliyle karşı tarafa da yansıtıyor.
Temiz kalpli , içten , samimi aynı zamanda dobra :o
Lafı gediine oturtuyor bazen :$
Tadımızın hiç bozulmaması dileğim :) Mavişmekten hiç bıkma benimle tamam mı :blush:

Rhea' tanışmadan önce beni hiç sevmediğini düşündüğümm biriydi hatta Emir'e de demiştim galiba beni hiç sevmiyor diye:kiki:Ama sonra tanıştık o öyle değilmiş aslında=))
Kalbim onu çok sevdi,çok eğlenceli kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz.
Sev sev sev sev doyamazsın:pCandır Rehooooş caaaann:kiki:

Nickini yazinca gicik oluyorum Rhea' :p
Saka bir yana, severim rheayi ve samimiyetine inaniyorum :p

Kendi halinde, sevecen, sıcak kanlı bir kişi gibi görüyorum Rhea'
Birebir konuştuğumuz olmadı hiç ama yazılarında efendi ve edepli olduğunu kestirmek mümkün.

Forumda seviliyorsun.

konusmasina hastayim :) oglusuma alcam kendisini seviliosun gelin :D simdi bunu baskalari okudugunda , hani beni alcaktin dicekler inanma onlara hepsi yalan :D

Emir nickli üyenin kızı olarak okudum hep :hihi:
Sıcakkanlı, sevecen mod'lardan.

* Rhea idi Jutenya oldu.

* Forumun moderatörlerinden ve çok şirin.

* Hayli yardımsever , avatar yapımında da tam bir usta.

* İmzasındaki kısaltmayı merak etmiyor değilim. :p

:srl:
Jutenya canım çok tatlıdır kendisi tanımayanlar büyük hata yapıyorlar:D
konuşurken sizi gülmekten kırıp geçirebilir:D
konuşmaktan büyük keyif aldığım çokça sevdiğim kafa dengim benim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri