Justin Bieber konser geyikleri - Justin Bieber twitter geyikleri

Konu sahibi son olarak 3073 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

*Justin üstünü değiştirmek için 6 dakika kulise geçti.*
Medya; Justin Bieber sahneye bir oyuncak atıldı diye konseri yarım saat durdurdu.

Olay ; Justin Bieber dans etti .
Medyanın gördüğü ; Konseri Rekor kırınca paralar için göbek attı .

Justin Bieber konseri bittiğine göre artık Ebeveyn olabilirim...

Justin Bieber konserine 18 yaş sınırı gelse acayip gülmez miyiz ya. Sahneye bi çıkıyor konser alanı bomboş. Temiz 3-5 yıl güleriz bence.

Yarın İstanbul'da Justin Bieber konseri varmış. Keşke bugün Justin Bieber Taksim meydanında diye dedikodu çıkarıp coplatsaydık hayranlarını

Justin Bieber konseri bileti için kuranı yırtanlar varken cehenneme ben gidersem olay çıkartırım.

Justin Bieber konseri çıkışı magazincilere “Bizim
çocuk çok seviyor Justin’i, ondan geldik eheheh” diyen
ilk ünlümüz kim olacak ??

Justin Bieber'a "ergen" diyen Hadise, Justin Bieber konseri için ilk bilet alanlardan biridir.

Sen Justin Bieber'in 500 TL'lik konserine gidersin ama cenazene ücretsiz halk konseri veren Mahmut Tuncer gelir.

Justin Bieber konseri için 22 bilet aldığım saçma bir yalan. Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış. - Acun

justin bieber konseri için elimde bi tane bilet var, van gölü turizm'den 42 numara pencere kenarı. en uzak oraya bulabildim.

Justin Bieber konseri iletini vip alıcam (salladı)

Arkadaşlar kötü bişey söylemek istemiyorum ama önümüzde Justin Bieber konseri var ya. Hazır Patriotlar gelmişken... Neyse anladınız...

Justin Bieber 1 Mart 1994'de, Kanada Stratford St.Jude'da, 2.Kat 126.odada 12:56'da dogmustur.Mavi havlu bittiginden mor havluya sarilmistir

Justin Bieber için "Elin yabancısını başımızın üzerinde tutuyoruz " diyen Serdar Ortaç'ın bütün sevgililerinin yabancı olduğu gerçeği.

BJlBxUDCcAEwsKe.jpg

Justin Bieber'i uyardım. Çok üzerime geliyorlar diyerek ağladı. Kıyamadım gerçekten

Justin Bieber:Beynim normal çalışmıyor.Farklı bir düşünce yapım var,bu yüzden bana deli diyebilirsiniz..

Justin Bieber: 2 Mayıs
David Guetta: 5 Mayıs
Rihanna: 30 Mayıs
Lana Del Rey: 7 Temmuz
Ke$ha: 21 Temmuz
1D: Suskunluğum asaletimdendir.

Ben:Off Justin Bieber harika dans ediyo muhteşem
Fatma:Top ondan
Ben:Lan senin top dediğin çocuk sevgilinden daha erkek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri