Justin Bieber Hakkında

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Bildiğiniz üzere Justin Bieber, Amerikalı ünlü şarkıcı. Ufacık yaşına rağmen dünyanın en zenginleri listesine girmeyi başardı. Annesinin teşviki ve Usher'ın kesfiyle müzik dünyasına bomba gibi düştü. Selena ile olan aşkı, skandalları, şarkıları, hayranları vs vs bi dünya mega starı haline geldi. Sevenleri kadar sevmeyenleri de çok. Türkiye'de bile dünyalar kadar hayranı var ve laf ettirmiyorlar. Bunlardan biri de benim kardeşim maalesef. Okan Bayülgen laf etti diye neler saymış twittter'da adama. Adam iki hafta bundan bahsetti.
Bu küçük starın başarısını neye bagliyorsunuz? Küçük yaşta bu kadar popüler ve zengin olmasını nasıl buluyorsunuz? Justin Bieber hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Bu şimarık dengesiz gösteriş meraklısı veledi annesinin önce psikologa sonrada elinden tutup parka götürmesi lazım :p

Bu şimarık dengesiz gösteriş meraklısı veledi annesinin önce psikologa sonrada elinden tutup parka götürmesi lazım :p

İntihar edenleri okudum facebook'ta. Bi tanesi de benim başımda. Ergenlik dönemi olduğu için biraz serbest bıraktım ama fenalar. Futbol fanatizmi gibi bi şey. Ne kadar pek hoslanmasam da bu cocuktan gerçekten helal olsun demek lazım kısa zamanda başarılı ve zengin oldu.

Ben de Hiç Sevmem Bieber`i (Acı Yeşil Biberi Çok Severim :D) Hayran Fanatizmi Çok Berbat. Lethe`m Kardeşin de İnş. Aşırı Tutkusunu Anlar Zamanla.

erken yaşta bu kadar popüler olmanın doğal bir sonucudur git gite popüliretisini kaybedecektir bence ki Lethe ye bir Hay biLe Dememiş:p

Biberin konserine gidebilmek için kuran ı kerimi yırtan bir gençlik var. Bizim çocukken sanatçılara hayran olurduk ama bu denli değil. Akıl işi değil gerçekten. Hani düşünüyorum ama bir sonuç elde edemiyorum. Adam Türk kızları ter kokuyor hep dedi adamı daha çok sevdiler. Pardon adam yazdım çocuk yazacaktım:T:
Şimdiki nesil şımarık başka bir şey değil. Sev şarkılarını dinle ama intihar edip, kuran yakmak ve bir çok şey.. atv de ki haber spikeri de laf demişti diye atv yo basmışlardı.
Hani cahillik başka da birsey değil.

Biber bana hay demdi.s.s.

Lethe psikoloğa götürün derim. Çünkü anladığım kadarıyla çok fazla bağlı. Psikolog onunla daha iyi iyi bir şekilde konuşacağını düşünüyorum.
Çünkü çok tehlikeli bu şekilde bağlı olmak.

HaSsNicktir canım ergenlik dönemi olduğu için doğal bu tür davranışlar. Kuzenim de Emre Aydın hayranı idi. Bak ondaki bitti. Eğer çok fazla baskı altına alınırsa ergenler menfi sonuçlar doğurabilir. Şimdilik özgür bıraktık. Konserine gitti, kaldığımız odanın dört bir yanı Justin posterleriyle kaplı. Lise dönemi bitsin düzelecek, inanıyorum. Şimdiki bu yapılanlar ergen psikolojisi. Tabii abartılı olanlar yok değil. Fazla üstüne gitmiyorum sadece içinde bulunduğu hassas donemden dolayı. Kısıtlamaya çalışsam daha beter olabilir. Bilirsin yasaklar her zaman cazip gelir.

Evet haklısı. Ergenlik döneminde olur ama aşırısı her zaman zarar verir. Ne çok serbest, ne çok sıkı. Ben gökhan Özen hayranıydım. Benimde odamda her yerde onun posterleri ama kendime zarar verecek şekilde değil. Ama şimdi ki nesil kendine zarar veriyor bu yüzden dedim. Aslında çok dikkat edilmesi gereken bir konu :/

Ben de ergenken Eminem hayranıydım bu yüzden şanslıydım ama o zamanlar da "olom o adam anasına küfür ediyormuş şarkılarda lan"diye ayıplanırken inadına dinliyordum. :D Kısıtlamalar fayda etmez, akışına bırakmak lazım. Bizim alamadığımız zevki alıyordur, o yüzden eyvallah çekmek lazım bi yerde. :)

Bu çocuğun geçenlerde genelevden çıkarken çekilen resimleri yer almıştı haberlerde. Para her şey demek değil demek ki...

Değil mi GüLSe ? :D

Sevmiyorum ve dinlemiyorum , sağdan soldan duyduğum haberlere göre de epey hızlı yaşıyor. Böyle yaşayanların sonu kötü oluyor

acıkcası ben seviyorum bu çocugu ya hahahah ne biliyim bu yaşta bu kadar ünlü oldu kendisi başardı bunu hakkını yememek lazım :D

Ergenlik dönemi hassas diyede fazla serbest bırakılmamalı.
Herşeyin eğrisi doğrusu güzelce arkadaş gibi anlatılmalı.
Biz o dönemlerde bol bol sopa yerdik aileden bazen nefret ederdik ama yinede evden çıkıp gitmek, akşam eve geç gelmek, gibi şeyleri bile planlayacak cesaretimiz yoktu. :)

O ismi geçen şarkıcıyı hiç dinlemedim, hiçbir haberiyle ilgilenmedim ve herhangi bir eksiklikte hissetmiyom hayatımda. :)

Bir gün Türkü söylerse belki severim bu veledi :p

Geri