Justin Bieber Geyikleri

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2406 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Justin Bieber'in ayakkabılarını gördüm" diye sevinen ergeni görünce ülkenin geleceği için umutsuzluğa kapıldım

Yarın öğleden önce bizim tarafa geç Cuma'yı beraber kılalım. @justinbieber

Konsere giden kızlar ayılıp bayılmayın kendinizi rezil etmeyin o kim @justinbieber hahahah

bu justin bieber zibidisi niye sabiha gökçen'e inmiş? PEGASUS'la mı gelmiş, ONUR AIR'le mi gelmiş böyle biletini ekim'den alıp sfhfdsjsgfjdg

Justin Bieber konserine giden ünlümüz varmı acaba bana davet geldi gitmedim...

Bacım Selenagomez şu @justinbieber isimli herif seni türk kezbanları ile aldatıyor. Hani bilesin dedim

son 2 yılı justin bieber'lı heşteglere abanmakla geçiren m.v. (13) babası konsere gitmesine izin vermeyince takip edeni takip ederimci oldu.

Kurtlar Vadisi ve Fenerbahçe maçı varken, Justin Bieber Konserine giden erkek V.duruyordur.

justin bieber konserinde cicibebe satan 25 yaşındaki H.S 1 saatte ev aldı

Bir Belieber bir Belieber'a bre Belieber gel beraber Justin Bieber konserine gidelim demiş.

cuma namazını kılmadan gitme @justinbieber

Bazıları justin bieber konseri var diye heycanlı biz Fenerbahçe'nin maçı var diye aradaki FARK KOCAMAN

Justin Bieber konserine gidemeyen 5A sınıfından Suna'nın yürekleri daglayan sözleri
BJRWXIrCcAAPWXf.jpg

Justin Bieber: “Bir daha asla Türkiye’ye gelmem. 1D’ye gelmemelerini söyleyeceğim!”
BJRVlWjCYAMZFr9.png

Flash Tv'yi açın, 'Justin Bieber Özel' programı başladı. Justin maskesi takmış kızlar halay çekiyor.Halaybaşında Selena Gomez maskesi var...

+Askım nerdesin?
-justin bieber konserindeyim askım,sen nerdesin?
-Alo askım
-Askım sesim geliyo mu?
-Aloo dııtt dıtt.

Boşver maçı falan Justin bieber'in konseri var ona gidelim diyen sevgili yapmışlar olmamış.

justin bieber burdan giderken tüm hayranlarıyla beraber gitse ne güzel bir türkiye olur.

Justin bieber konserinde sivilce kremi satsam bir günde Sabancı kadar zengin olurum lan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri