Justin Bieber Geyikleri

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2405 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tumblr_mm6n6waL7z1rgpja5o1_250.gif
tumblr_mm6n6waL7z1rgpja5o2_250.gif

tumblr_mm6n6waL7z1rgpja5o3_250.gif
tumblr_mm6n6waL7z1rgpja5o4_250.gif

Askiparait justin bieber "Turkiye'ye bidaha gelmem" demis, bien fait pour ses fans

Justin Bieber'ı Turkiye'ye getiren kızların %95 i konsere gidemiyor. adalet sadece turkiyede bir kadın ismi

Justin Bieber'ı Turkiye'ye getiren kızların %95 i konsere gidemiyor. adaletini fakarım.

Justin Bieber: Turkiye ye geldim ama bekledigim kadar ilgi olmadi. CUNKU FENERIN MACI VAR

yaşlarıı hep 15-16 :D:D kızları anladıık ulan erkekte justin diye bagırıyoor **Spam/Adversiting** :D:D yarıldım

-Baba Justin Bieber gelmis Turkiye'ye bugun. +Galatasaraya mi gelmis Fenere mi? (JUSTINI FUTBOLCU SANIYOR, TRANSFER DONEMI OLSA EYV DICEM)

Hahahahaahaahah :D 'ellerimde çicekler,kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırmaaaaa' justine bagıran kızlar'

Jastiiiin diye ağlayan kıza çok üzüldüm lan. Allah belanı versin Jastin!!!

Justin Bieber dinlemememin tek nedeni Turkiye'deki hayran kitlesidir.

Justin Bieber'in Turkiye'ye gelmesiyle ulkemizde ne kadar cok ruh hastasi ergenin oldugunu gorduk

Hay Allah Belanı Vermesin Kız Gibi :) justin Justin Hee Ne Oldu Amacına Erişebildin mi Allahın Kezbanı :D

Justin Bieber'la aynı havayı solumamak için gittim kendime yeni bir atmosfer satın aldım.

Kızın biri Justin Bieber selam vermedi diye küsmüş. Justin'in de çokta .deydi! Herif konserden alacağı para ile gidip Selena'ya ça.ak!

#STARTVYİLANETLİYORUZ diyo ergenler. Neymiş? Justin Bieber konseri yerine niye Fenerin maçını yayınlıyorlar. Sizi babanıza müjdeleyene .

Fener'in maçı varken Justin Bieber konserine giden erkek > Cemil İpekçi + Renly Baratheon + Agron + Ultra Gay..

Justin Bieber'in konseri canlı yayın --> @yumurcaktv

-noldu ya neyin var? +anlmıosnz hc birnz anlamıosnz! justin bieber orda konsr verio bn evdym of blklrmi ksmk istiorum! of ya of lnt olsn!!

Justin Bieber : İstanbul'a geldim ama beklediğim ilgiyi göremedim.
Spiker : Fenerin maçı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri