Just Imagine

Konu sahibi son olarak 4336 gün önce görüldü
Bismillahirrahmanirrahim.

Merhaba Sekerim,
Bugün seninle ilk günümüz.
Tarihi yukariya atmislar.
Her seyin basi besmele, onu da ben yaziverdim.
Baslayalim bakalim neler olacak..

Bugün cok güzel bir gündü. Dün Ceylan& Yusuf' un nisan törencigini yaptik. Bi döktürmüsüz ki sorma gitsin. Nisan evde oldugu icin evin hali berbatustu :D
Derya Ablos sabah beni kahvaltiya cagirdi. Gec uyudugum icin erken kalkamadim. Ama temizlik Derya Ablosa kalmasin diye uyanir uyanmaz üstümü degisip onlara gittim. Misafir vardi, Fulya& Mahmut, Ceylan& Yusuf türbelere camilere ibadete gitmislermis. Zavalli Derya Ablam bükülmüs yorgunluktan. Hemen yemek hazirladik, hep beraber yedik ictik. Ablamla beraber bulasik felan yikadik. Tam bi kahve keyfi yapalim derken ciftler eve damladi. Hazir kahvelerimiz elden gitti :(
Biz de yeniden yaptik. Sonracigima yeni damat bize kendi elleriyle nar suyu sktı. Bi güzel ictik. Hep gencler oldugumuz icin sohbet muhabbet iyiydi iste. Eve geleli yarim saat oluyo sanirim. Babacuguma yemek verdim. Yedi topladim, adam 2dkda bitiriyo sagolsun :D
Iste simdi de buraya girdim bi bakim noluyo dedim.
Yeter ya icim bunaldi :D
En iyisi müzige uymak.
Görüsürüz günlük kardes :heyoo:
[YOUTUBE]zgNCnGHf2tY[/YOUTUBE]

grhtf.jpg

----------
Bekliyorum.
Kalbimde Yakup Peygamber*in sabrı
Yusufi bir hasretle yaşlı gözlerim.
Söyle!
Vuslatın önünde Züleyhalar mı var?
Kuyular mı çok derin?
Yoksa zindanlara mı mahkum oldu yüreğin?
Hâlâ nerdesin!
----------

Merhaaba Güzellik,
Ben neyi planlasam olmuyor. Sınavı kaçırdım ve telefonumu bulamıyorum :D
Can sıkıntısından az sonra saç boyamaya gideceğim, bakim nasıl olacak.
İsyan edersem bil ki saçımı beğenmedim :D
See ya babee!

Merhaba Dümbük;
Bugün Mehmet Ali Dede'yi uğurlamak için yola çıktım. Sabah Kanal D'ye gittim.
Ama kalabalıktı bayağı. Bu yüzden önce Şİşli, ordan metroyla Osmanbey.
Yokuş aşağı yürüyorsun, camiyi görüyorsun. Teşvikiye Camii. Öyle kalabalıktı ki..

Ben gittiğimde biraz geç olmuştu, 11 civarındaydı saat. Kendime yer buldum,
video felan da çektim bol bol. Abdullah Gül, Kadir Topbaş, Mustafa Sarıgül,
Survivor Hasan, Motosikletiyle Savaş Ay... Daha kimleer kimlerr..

Cenazenin camiden çıkışında içim paramparça oldu. Dualar felan ediyorlardı.
Bi de bi ara kurşun sesi mi desem, bir yerden bir şey mi düştü desem, acayip bi ses gelmişti.
Her neyse, akşama gidiyorum diye erken geldim ben. Dönüşte hisara da muhakkak gideceğim.
Bu da bugünden kalsın, cenaze çıkmadan önce kapının ordaydım. Parmaklıkların boşluğuna yanaştığımda daha iyi çekebilmiştim. İdare et bunla dümbük.
j3g18.jpg

Merhabaaaa!
Uzun zamandır sana yazmamışım. Çok kötüyüm bu sıralar dümbükcan. Emre, başka sevgili bulmuş. Esra, Emre'yi seviyorum halen diyip hep Haci'yle konuşuyo. Bugün mesajlarını okudum. Bildiğin yazıyo çocuk. Ne lanetler ettim ona verdiğim değere. Yazık değil mi bana da yaa. Bıktım artık bu insanlardan. Okula gittiğimde Esra'yı gördüm. Hiçbir şey olmamış gibi günaydın filan dedi. Sarıldı. Sprechen Prüfung'a hazırlanmadım. Onu bile benim onu düşündüğüm kadar düşünceliymiş gibi sallamadı. Gözlerim yaşardı, tutamadım. Lavaboya çıktım işte. Peşimden geldi. Dada'yı bahane ettim. Faceimi filan dondurdum. Hiçbir şey anlamıyor salak. Bi de şimdi mesaj atıyo normal bir şekilde. Saçını başını yolcam kızın. Bu ne biçim bi yaşam tarzı. Anlamadım ki..

Geri