Jüpiter Akrep burcuna doğru ilerliyor

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Astroloji
Jüpiter Akrep burcunda jüpiter ne zaman akrep burcuna geçecek jüpiter akrep burcunda ne demek

jupiter2.jpg

Büyük iyicil Jüpiter 10 Ekim'den itibaren Akrep burcuna geçecek.
Bolluk,bereket ve büyük talih enerjisi tüm akrepleri etkileyecek gibi gözüküyor.
Yükselen ve Ay burcu Akrep olanlar aynı zaman da Akrep'in kardeş burçları Balık ya da Yengeç burcu olanlar da bu olumlu enerjiden faydalanabilecekler.
Jüpiter Akrep'te güçlüdür.Su grubu burçlarını sever.
Akreplerin eğitim ve öğretim hayatında çeşitli fırsatlarla karşılaşabileceği bir süreç olabilir.
Maddi ve manevi anlamda bir genişleme enerjisi söz konusu.
Kilo alma eğiliminin de yüksek olacağı bir dönem.
Kişisel haritaya göre değişiklik arz edebilir. Kişi haritasına göre daha egolu, aşırı iyimser ve yanlış kararlar verme eğiliminde de olabilir fakat genel hatlarıyla çok olumlu bir geçiştir.
Jüpiter astrolojinin en sevilen planetidir diyebiliriz.Kişinin haritasındaki en olumlu olaylar yorumlanırken genelde ilk Jüpiter'in konumuna bakılır.

Diğer burçlara olan etkisi

Koç: Miras,gizlilik,korkularla yüzleşme,hak hukuk mahkeme konularında fırsatlar
Boğa: Aşk ve evlilikte şans,ortaklıklarda bolluk enerjisi
İkizler: Sağlık konularında şans, yoğun emeklerin karşılığının alınmaya başlanması
Yengeç: Aşk,eğlence,çocuklar konusunda talih
Aslan: Ailevi konularda ve anneyle ilgili konularda olumlu gelişmeler
Başak: İletişim konularında,akraba ve kardeşler konusunda şans
Terazi: Parasal,finansal konularda genişleme etkisi
Yay: İç dünyaya yönelme,maneviyata ağırlık verme,sessizleşme,gizli düşmanlarla yüzleşme
Oğlak: Arkadaş çevresinin,kazancın genişlemesi
Kova: İş dünyasında talih,yükselme enerjisi
Balık: Eğitim öğretim ve seyahat konularında olumlu etkiler.

akrep%2Bburcu%2Brasi.jpg

Dip: Oldukça genel bir enerji olup kişisel haritalara göre etkiler değişebilir.​

Yükselenim balık benim, acaba beni nasıl bir sürpriz bekliyor?

Yükselenim balık benim, acaba beni nasıl bir sürpriz bekliyor?

Jüpiter yükselen ve Güneş haritanızda da oldukça güçlü olabilir.
Özellikle seyahat,maneviyat,yüksek öğretim,aşk ,çocuklar gibi konularda olumlu sürprizler olabilir.

Akrep degiliz ama ailecek su grubuyuz, takipteyim bakalim neler olacak.

Bu yıl benim için manevi anlamda çok verimli oldu, umarım bu şekilde devam eder. Niyet hayır, akıbet hayır :)

Bu yıl benim için manevi anlamda çok verimli oldu, umarım bu şekilde devam eder. Niyet hayır, akıbet hayır :)

Jüpiter 1 yıla yakın ve halen Terazi de ilerliyor.
Güneş haritanıza göre 12, yükselen haritanıza göre 8. evinizde yani ve her ikisi de maneviyatı temsil eden su evlerinden.
12. ev vazgeçiş, derin maneviyat,içe aleme yönelme gibi konuları temsil ediyor, 8. ev ise ölüm ve gizliliği,mirası, acı çekerek olgunlaşmayı, kişinin kendisiyle yüzleşmesini vs.
Önümüzdeki kasım ayına kadar bu temalarda olgunlaşma süreciniz devam edebilir.
Manevi anlamda güçlendiğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Acaba kasım itibariyle tekamül mü edeceğim yoksa bu olgunlaşma sürecini yarıda mı bırakacağım? Umarım yol katedebilirim bu kadar emek boşa gitmesin. :) Teşekkür ederim Lynx, artık bekleyip göreceğiz diyelim.

Acaba kasım itibariyle tekamül mü edeceğim yoksa bu olgunlaşma sürecini yarıda mı bırakacağım? Umarım yol katedebilirim bu kadar emek boşa gitmesin. :) Teşekkür ederim Lynx, artık bekleyip göreceğiz diyelim.

Kişisel haritanızı görmeden detaylı yorum yapmam doğru olmaz, rica ederim.

Geri