Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben hiç sevmiyordum altın üyeyi SjsjsYa ben tam altın üye olmuştum forum satıldı
X geri gelsin…… dermişim şaka şaka
Beni de miBen hiç sevmiyordum altın üyeyi Sjsjs
Seni neden sevmeyim ki bugün prof resmini göremedim bir an gittin sandım dıBeni de mi![]()
Başka aradım bulamadım :dSeni neden sevmeyim ki bugün prof resmini göremedim bir an gittin sandım dı![]()
melomla aramızı bozan çıkamadı bu konudan bozmaya çalışacaksın kanka.. ayıp sana!Peki juju nun özel üye olamayıp @Melodram in özel üye olması
Yöö bu yakışmış ki :dBaşka aradım bulamadım :d
ben mi cinsiyetçi mi.. utanacağını bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama siz ondan da anlamazsınız..kesme işareti juju'nun kalbine saplanan hançer metaforu için ` şeklinde kullanılmış siz anlamazsınız... bence versek de almaz yüce gönüllülüğü sergilediği için verilmiyor yoksa seksist ve cinsiyetçi olmasıyla alakası yoktur
senden duymak istediğim tek tükürük damadın kahvesine olan jujucum..ben mi cinsiyetçi mi.. utanacağını bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama siz ondan da anlamazsınız..
Üzülme hayatımşu an kil maskemin üzerinden gözyaşlarım akıyor..
Oooo kimler burada .))Üzülme hayatım
Forum ortamında
İsmin dudaklarımda.❤
N'aber? Datlım.Oooo kimler burada .))
ay hadi inşallah ya.. o kadar iğrençleşemem ama olsun yine de inş..senden duymak istediğim tek tükürük damadın kahvesine olan jujucum..
İyidir hayatım, itlik serserilik seni sormalı .dN'aber? Datlım.
Senin aksine çok makulum. Sjfkjİyidir hayatım, itlik serserilik seni sormalı .d