Juju Hanima Hergün Bir Türkü

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Bence bir de Juju hanıma her gün bir kaos verelim. Türkü + kaos, daha da çok sevinir.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Gerçekten forumun buna ihtiyacı vardır.
Türküler için el ele.<3

bana da ''melo için her güne bir besleme çek'' açsanıza, ayağımız şeyden kurtulsun... sjhsjh
o zaman jujuşkoma gelsin... melo'nun türkü barından inciler.

Juju hanım ne zaman bu kadar popüler oldu eskiden sadece kaos anlarında anılırdı şimdi her yerde.d

Çok sağ olun arkadaşlar asla dinlemeyec..ay çok severek dinleyeceğim türküleri paylaştığınız için. Hepinize biraz lav<3
Ayrıca kıskanç efbeş!

• Üzgün
Tepkiler: f5
Gaydiri gubbak jujum

Ünlen gelsin Hoca Memis'eee

@f5 için de her güne bir yemek konusu açılabilir ama onu yeterince açıyorlar, efbeş hepsinin altında zaten...
ay ben bi tane daha atayım... sesim türküye yatkın olsaydı da bi sazım olsaydı var ya....

ay jujuşkom hareketli istiyormuş, gittim mıy mıy türküler attım.... o zaman son günlerde sabahları uyandığım şarkıyı atayım... oparlör varsa son ses çok zevkli... salla omuzlarrıı eyyy... (karadenizliyim... çift taraflı.... bu ne biçim bi tabir be, oynar başlıklı diş fırçası gibi oldu)

ay jujuşkom hareketli istiyormuş, gittim mıy mıy türküler attım.... o zaman son günlerde sabahları uyandığım şarkıyı atayım... oparlör varsa son ses çok zevkli... salla omuzlarrıı eyyy... (karadenizliyim... çift taraflı.... bu ne biçim bi tabir be, oynar başlıklı diş fırçası gibi oldu)

Ben senden gelen her türküye razıyım.. oo çok güzel demedim mi?

Görüyorsunuz forumda ne kadar da birleştirici bir etkim var. Türküler, kardeşlikler, sarılmalar..

o zaman mustafa keser abimizle şenlensin günümüz. <3

Oo turkulere gel..
Once ceketimi pantolonumun icine sokup mustafa keser gibi oynayacagim.. tam sarki biterken mendilimi cikarip halaya gececegim. Gercek turkuseverlik bunu gerektirir.
Inanmiyorsunuz ama ben oynarim arada..

Ama su iki mendille yere comelip kalkma hareketini de ogrenmem lazim.

Geri