Jübile Yapıyorum..

Konu sahibi son olarak 3795 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluyorsunuz benden saygıdeğer FS üyeleri.Hani benim hayat felsefem"Ortamı kabullenmek yerine ortama kendini kabul ettireceksin".. FS üyelerinin bazılarında açıkça görülüyorki laf sokup prim yapma olayı var.Bide bana çocuk gözüyle bakıyorlar.Büyüklükse bu yaptığınız ben hep çocuk kalayım.Neyse evet bu ortama ilk geldiğimde farklı olduğumu söylemiştim 5 ay oldu ve hala beni tanımıyormuş gibi hallerinize dayanamıyorum.Ben farklıyım işte normal değilim.Evet psikolojim bozuk kabul ediyorum.Böyle bir aileden daha iyiside çıkmazdı zaten.Ha bide ben anılarımı paylaşıyorum diye eleştirmiş biri :D Ya doğru başlık altında istediğimi paylaşma özgürlüğüm yokmu benim? Ben sana niye egon tavan yapmış niye kendini bişey zannediyorsun havalara girme alırım havanı filan diyormuyum.Yada ben kimi eleştirdim şimdiye kadar bu forumda elimden geldiğince iyi olmaya çalıştım fakat işte sorunum bu farklıyım diye yine dışladınız beni.Kötü olamıyorum abi dalga geçip insanlarla beğeni toplayamıyorum ben karakterim izin vermiyor yani.Bu son yazımdır.Buradan Qasem abiye saygı ve sevgilerimi iletiyorum.Kitabını alacağım abi inşallah.Hadi selametle sağlıcakla kalın.

Kim sana buyukluk yapmis ki :T:
Ben farkliyim ben boyleyim diyerekten bencil durumlara niye yatiyonki, insanlar birbirlerine acimazlar bi foruma geldiysen bunu ogrenmelisin heleki boyle troll kaynayan bi forumda baskalari ne diyor diye bakarsan iki gunde ceker gidersin baska care yohhhh

Altindan intihar fotografi cikacak diye bekledim, degilmis sukur

ben ne seni tanırım nede açtığın konuları bilirim belki saçmalamak amaçlı ben bile yazmışımdır anlamadığım siz sanaldan size laf sokanları niye bu kadar kafaya takıyorsunuz onu anlamıyorum yaşantın belli felsefen belli mesala benim burda takılma amacım olabildiğine saçmalamak dışarda kafamı bozan adamları dövemediğim için burdan sitresimi atıyorum kimse kendindeki eksikliklere bakmadan kimseden mucize beklemesin ha seni birebir rahatsız eden birileri varsa o ayrı bir konu sen yinede çok şeyyapma seçim senin

Üzülmemiz mi gerekiyordu burada? Sizi tanımıyorum, postlarınıza denk gelmedim ama şu yazdığınız yazıyla zaten şahsım adına bir kayıp yaşamadığımı düşünüyorum.

"Ben farklıyım", "bana uyun", "sizler böyle böyle pis kaka öcüsünüz" hal ve tavrında olan insanlar zorluklarla karşılaşabilir.

Hayatında buna ve daha birçok şeye dikkat ederek yaşaman dileği ile.

Dipnot: Ben de buradaki birçok kişiden yaşça küçük olmama rağmen bir iki kompleks sahibi kimseler dışında kimse bana büyüklük taslamadı bugüne kadar. Eğer olduysa böyle bir durum, bir de dönüp kendine bakmalısın biraz da diye düşünüyorum.

Sağlıcakla.

Dostum seni tanımıyorum fakat açtığın birçok konuları okudum . Gitmene üzüldüm

Sanal burasi bildigin uzere her turlu insan mevcut. Yapman gereken gitmek degil inadina kalmak olsun.

Ve 10 numaralı formayı ondan sonra giyen olmadı :)

Hayırlısı olsun kardeşim. Fıtratın forum ortamına uygun değil belki de. Qasem abiyle irtibatını kaybetmemeni dilerim. Sıkıştığın, içinden çıkamadığın bir çok meselede yardımını esirgemeyecektir. Reel hayatında başarılarını dilerim. Sağlıcakla kal..

Ne Zamana kadar Başkaları yüzünden Bir yerlerden gideceksin ? İnsanlar seni sevmeyebilir hatta laf söylerler dışlarlar vs vs peki onların düzgün oldugunu çok dogru bir insan oldugunu kim söylüyor ?

Hoşçakal.

Gitanes kardescim sen nereye gidiyon bakiim sen hele gel buraya ben bak seni nasil
dovuyom o intihar paylasimi icin :pat: ben senin ne demek istedigini anladim, gitme kal
burda, gidersen daha da cok laf yersin arkandan inan bana. aynisini yasamis biriyim,
gittim ama adim hala buralardaydi. gitmekle gitmiyosun malesef. sen bi vazgectim yaz
bisi dicem sana :tatlı:

Git kardeşim hangimiz gitmeyeceğiz ?
Ardından geleceğim yakın zamanda hoşçakal

yazzık nan sevgi istio :)))) buncazı niye hor gördünüz :)))) gel guzum gel seni severiz küsme farkındaysan giderken bilem nick verion ayrımcılığı sen yapıon bi düşün (?!)

Sevgili Kardeşim Gitanes....

Bu satırları okuyacağını biliyorum...
Gece Senin memleketindeydim, aslında bana çok yakınsın, Benim kardeşlerimle birlikteliklerim sadece burası değil, burası tanışmamıza aracı olan yer olup buradan da reel birliktelikler kuruyorum onlarla, Seninle bağımızı hiç bir zaman koparmıyacağız inşallah. Diğer herkesin olduğu gibi seninde benim üzerimde hakkın var. Yoğunluğum herkese ayrı ayrı cevap yazmaya çalışmam senşnle çok fazla ilgilenmeme mani oldu. Bu konuda beni affeyle...

Bu forum ortamını benimde pek sevdiğim söylenemez. Kimi bir amaç için, kimi egolarını tatmin etmek için, kimi sırf gırgır şamata olsun diye, kimi öylesine.... Vs vs kullanmaktadırlar. Söylediklerinşn bir çoğuna katılmakla beraber unutmanı istemediğim bir şey var ; Bu tür kullanıcılar her forumda mevcut... Bu yüzden Adilane yöneticilerin olduğu bu mekanda bulunup, Egolarını tatmin için çalışan üyeleri görmezden gelmeni tavsiye ederim.

Kalman gelecekte olacak güzel şeyler için bir adımda senin atacağın anlamına gelir. Bende gitmeye karar kıldım. Lakin üyelerden dolayı değil, Yöneticilerin tavrından dolayıydı. Yönetimin adil tutumu ve Benimde Bir amaç üzere bulunmam birliktelik oluşturduğum arkadaşlar için geri dönmemi gerekli kıldı...

Bana soracak olursan Yönetimle Adaletbmerkezli bir sorun dışında hiç birşeye aldırma... İnsanların paylaşımlarını görüyoruz, dönüp kendilerine baksınlar, Sorunları beraber aşacağız Sevgili kardeşim. Burası şart değil, illaki her yerden bağımız olacak, ama ben buradaki kardeşlerimi burada tutmaya, birlikte olmaya, birlikte hareket etmeye özen gösteriyorum.

Bizim buraya girmemizde bir amaç varsa bence Ona odaklan Sevgili Gitanes, Ben gitsem sen gitsen Jose gitse The gitse, Arpes gitse, Mueddeb gitse, enes gitse, Jan Dark gitse, Serene gitse şu gitse yada bu gitse ne değişecek... Biz gittiğimiz için burası mı değişecek, yoksa burdan gittiğimizde sanalla bağımızı mı keseceğiz...

Açıkçası burdan gittiğimizdede bu sefer belki bundan daha kötü bir yerde bulunacağız. Çünkünforumların tamamına yakınını taradım az çok hepsi aynı. Buranın farkı Adil bir Yönetim olmasıdır. İşim gereği 24 saat sanalla alakamı kesemiyorum. Eminim sende kesmeyeceksin, eğer burdan çıkıp sanalla tamamen ilişkini keseceksen, Hiç durma git ve hatta en kısa zamanda Çayımı içmeye gel... Ama yok bu temelli sanala veda değilse, Tıp kı benim döndüğüm gibi, The nin döndüğü gibi dönmeni istiyorum...

Benide görüp sinir olan, yazdıklarımdan nefret eden, hergün onlarca laf sokan, özelimde hakaret eden, samimiyetsiz diyen, kibarlığının altında canavar yatmakta diye beyan eden, ne bileyim türlü türlü insmanla dolu... Ama onlar öyle düşünüyor diye ben kalemimi mi köreltmem gerek...

Bak Sevgili Gitanes bu mesaj abinle senşn dertleşme mesajındır... Burası bana kimleri kazandırdı biliyormusun... Yolunu kaybetmiş bir haldeyken, Sana el uzatarak Seninle tanışmamı sağladı,

Burada Samimi olan bir Gitanesle tanıştım...
İdeolojilerimiz çakışsada, bana kinde kussa Pan Kardeşimle tanıştım.
Kalemlerimiz aynı şeye hizmet etmessede Değer verdiğim Arpes ile tanıştım...
Yaşına rağmen, bizimle biz olan Serene ablamla tanıştım...
Bir vefa örneği bir dost, bir kardeş olan metalblood ile tanıştım...
İlk geldiğimde en çok sinir olup, şimdinEn çok sevdiğim beraber uzun bir yola birlikte adım atmak istediğim The ile tanıştım.
Ukala da olsa, lafta soksa Olmadığında gözümün aradığı Jan Darkı tanıdım.
Bir vefa örneği olan birbirinden asla ayıramadığım Ahmosis ve Minel Aşkı tanıdım...
Samimi ve Mütevaziliği elden bırakmayan Mueddeb ve Usta yı tanıdım...
Abisine kardeş olan bir soğuk kahve tanıdım...
Bana can ciger olan Kitap hırsızını tanıdım...
Gözümün nuru Mirage kardeşimi tanıdım...
Samimi içten iyi niyetli Ev Kuşunu tanıdım.
Her hal hareketini sevdiğim bir Yek i tanıdım...
İçten içe gördüğümde bana tebessüm ettirrn bir Aşkı devrim tanıdım..
Tanıdığıma asla pişman olmayacağım, Sevgili kardeşim Zeyy i tanıdım
Adam gibi bir adam olan bir Jose tanıdım...
Saygıyı ve edebi elden bırakmayan bir Clasiic bir Grifikir tanıdım.
Sağlam dostun nasıl olmasını gösteren bir Sky tanıdım
Hanım hanımcık olan gördüğümde Mütevaziliği anımsatan Bir kırmızı bir izmirli tanıdım.
Mütevazi tam bir beyfendi olan Havenhyl i tanıdım...
Bildiği doğrudan geri adım atmayan bir eksen tanıdım
Vefa sabır ve Kardeşlik hukuku gözeten bir Restful tanıdım.
Ne bileyim be Gitanes dahabsayamadığım bir sürü insan, bir sürü dost bir sürü kardeş tanıdım burada...

Bak laf da soksalar, sevmeselerde iki yüzlü yapmacık bir adam olduğumuda düşünseler ben çoğu için çok güzel düşünüyorum...

Sevgili Gitanes Önemli olan da bizim ne düşündüğümüz değil mi... Onların bizim için ne düşündüğü değil bizim onlar için ne düşündüğümüz önemli değil mi...

Sevgili Gitanes hepimiz bazen bunalırız... Kötü evreler geçiririz, ama bunun üstesinden yalnız değil birlikte geliriz... Benim için Burası sanal değil, Burası kardeşlerimle reel birliktelikler kuracağım bir merdiven basamağı...

Şimdi abinin ricasını kırma ve kal...
Yazacağım kitapta seninde emeğin olsun, Arkadaşlarla yayına süreceğimiz dergide seninde emeğin bulunsun...

Bekliyorum ben kardeşimi...
Daha konuşacağımız çok mesele var...
Bak bu özgün Vahy i bakışı başka yerde zor bulursun, kimsenin ne düşündüğüne değil kendinin ne düşündüğüne bak...

Bekliyorum...

Bilgi - İnanç - Eylem

Siz de geleceksiniz diğer "Ben gidiyorum" diyenler gibi..

Böyle konu açarak daha çok ön plana çıkarıyorsunuz kendinizi.
Hal böyle olunca eleştirilmeniz kaçınılmaz oluyor.

Güle güle.

Ne zaman nickini gorsem astral seyahat konun geliyor aklima. Gule gule git kendine iyi bak.) bunu gorunce gulumsersin bence :D

astral-seyahat-otobus-003jpg-728x728.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri