Gitanes
Üye
-
-
-
-
-
Kurtuluyorsunuz benden saygıdeğer FS üyeleri.Hani benim hayat felsefem"Ortamı kabullenmek yerine ortama kendini kabul ettireceksin".. FS üyelerinin bazılarında açıkça görülüyorki laf sokup prim yapma olayı var.Bide bana çocuk gözüyle bakıyorlar.Büyüklükse bu yaptığınız ben hep çocuk kalayım.Neyse evet bu ortama ilk geldiğimde farklı olduğumu söylemiştim 5 ay oldu ve hala beni tanımıyormuş gibi hallerinize dayanamıyorum.Ben farklıyım işte normal değilim.Evet psikolojim bozuk kabul ediyorum.Böyle bir aileden daha iyiside çıkmazdı zaten.Ha bide ben anılarımı paylaşıyorum diye eleştirmiş biri
Ya doğru başlık altında istediğimi paylaşma özgürlüğüm yokmu benim? Ben sana niye egon tavan yapmış niye kendini bişey zannediyorsun havalara girme alırım havanı filan diyormuyum.Yada ben kimi eleştirdim şimdiye kadar bu forumda elimden geldiğince iyi olmaya çalıştım fakat işte sorunum bu farklıyım diye yine dışladınız beni.Kötü olamıyorum abi dalga geçip insanlarla beğeni toplayamıyorum ben karakterim izin vermiyor yani.Bu son yazımdır.Buradan Qasem abiye saygı ve sevgilerimi iletiyorum.Kitabını alacağım abi inşallah.Hadi selametle sağlıcakla kalın.