Jose Mourinho: "Benim Türk futboluna adapte olmam gerekiyor. Oyuncularımın da yerde yatmaları gerekiyor. Sakatlık taklidi yapmaları gerekiyor”

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Jose Mourinho: "Benim Türk futboluna adapte olmam gerekiyor.

Oyuncularımın da yerde yatmaları gerekiyor. Sakatlık taklidi yapmaları gerekiyor. Tıpkı diğer herkesin yaptığı gibi."

Ne kadar saf ve temiz birisi yaaa. Nunun için seviyoruz seni Jose.

Sabah ben de başka bir başlığa bu sözleri ekleme yapmıştım ve şaşırdığı çok konu olduğuna eminim.:)

jose mourinho'nun ülkemize gelmesi bizler için büyük bir şans, bunu ilk duyurulduğunda da söylemiştim, gerçekten isim olarak bir ispata ihtiyacı olmayan bir teknik direktör ama lütfen jose mourinho'yu dünyanın en mülayim, en sakin, en etik davranışlar sergileyen teknik direktörüymüş gibi pazarlamayı bırakın. bir kere adam kariyerinin her basamağında mutlaka bir olayın, bir kavganın, bir gürültünün içinde bulmuş kendini ve açık açık kendini beğenmiş, ukala biri olduğunu da söylemiş. bizim toplumun kör fanatikleri de jose mourinho sütten çıkmış ak kaşık, anasının kuzusu, vur enseye al lokmayı bir adammış gibi bu ligde her şeyi çok garipseyeceğini falan yazıp, bi de buna inanıyorlar. elimde satılık köprü var isterseniz... ben kendisini seven biri olarak sanki bana ingiltere vatandaşıymışım gibi chelseali olduğum dönemde takım doktoruyla yaşadığı kaostan sonra bi bilenmiştim yalan değil ama yine kariyeri sebebiyle bir şekilde üzeri örtülen davranışlarının bugün bizim ülkemizde daha ilk haftalardan tekrarlanıyor olması ortalığın tahminimizden daha fazla karışacağını da gösterir nitelikte. sipeşıl bir kaos bekliyoruz hocamızdan, böyle maç sonraları gariban gariban yorumlar yapmak yakışmıyor kendisine... neymiş sakat taklidi yapmaları lazımmış... oynat o zaman mert hakanı 30 metre taklalı yuvarlanma kapasitesi var, biz mi öğretelim. (melosports)

bir kerede hakemlere laf atmayın da futbol oynayın ya sürekli şikayet ağlama zırlama koskoca mori yi soktukları hale bak

Mourinho, dışarıdan gelip de lig hakkında ne kadar çok eleştiri yaparsa o kadar faydalı olur çünkü ligin kalitesinin yükselmesi tüm takımlara fayda sağlar.

Geri