Jorge Jesus

Konu sahibi son olarak 1021 gün önce görüldü
GS maçından sonra gönderilmesi gereken birisi.
Ezeli rekabetin de bir şerefi olmalı.

Sizin fikstür şu an daha kolay. Biz Avrupada da maç yaptık. Martta yine başlayacak. Siz sadece ligdeydiniz. Bizden daha avantajlıydınız dinlenme açısından maçlara çıkmada. Valla x bir yerli hoca olsa ve kötü olsa gidişat istifa derler yine. Ama hocamız kaliteli. Biz seviyoruz. Bir kaybeder beş kazanır ve Allahın izniyle de şampi oluruz. Bu seneye inanıyoruz tabii ama hayat bu olmayabilir. Allah korusun tabii.

Siz şampi olursunuz
Galatasaray şampiyonumsu
Beşiktaş da bu ligi bitirtmez.

Kemal Kılıçdaroğlu ile Jesus u bir birlerine çok benzetiyorum. İkisinide sonu hayal kırıklığıyla sonuçlanacak

TD değil keisnlikle.
çöp.

adamın dibi ya kesinlikle trye gelmiş en kral TD.

Geçen gün kardeşime şapka almaya girdim üstünde bu isim yazıyor. En güzel şapka da bunun adının yazdığında. Kim bu adam ya dedim içimden. Acaba bunu alsam bunun adının yazılı olduğu şapkayı takar mı. Sonra aman dedim feneremi yedireceğim bu parayı normal şapka taksın… diyip çıktım. Hayır hayır kimmiş diye bakmaya erinmedim hayır

geçen hafta deprem saygı duruşunda itinayla o sakızını ağzında şaplatmaya devam etti
muhtemelen reflü hastalığı var ve boğazına yanma yapmakta bu yanmayı sakızla hafifletmekte
fakat böyle bir durumda bu sakız kabul edilemez

Konuya yazanlar adres belirtsin de kına yollayayım…

Geri