"Jon Snow" Dizisi

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Kit Harington "Jon Snow" Dizisi Hakkında Konuştu

Dizi, Game of Thrones sezon finalinde yaşanan olayları takip edecek.

Kit Harington geçtğimiz hafta sonu Los Angeles'taki Game of Thrones kongresine katıldı ve kendisine kaçınılmaz olarak, merakla beklenen Jon Snow dizisi hakkında sorular soruldu. Harington, dizinin gelişimi hakkında fazla bir şey söyleyemese de, Jon Snow'un dizide nasıl sona erdiğinden ve karakteri Daenerys'i öldürdükten sonra ona neler olabileceğinden bahsetti.

Jon Snow dizisini Haziran ayında, Game of Thrones hayranları merakla "House of the Dragon"ı beklerken duyuruldu. Resmi adı henüz belli olmayan "Snow" kod adlı dizinin "Game of Thrones"un sezon finalini takip edeceği ve Jon Snow'un, Daenerys Targaryen'e (Emilia Clarke) gerekli ihaneti sonucunda sürgün edilmesini anlatacağı biliniyor.

Panelde konuşan Harington, "Jon Snow muhtemelen ucuz atlattığını hissediyordur" dedi, "Game of Thrones finalinde onu o hücrede bulduğumuzda kafasının kesilmesine hazır ve bunu istiyor. İşi bitti. Sur'a gitmesi aslında en büyük hediye ve aynı zamanda en büyük lanet."

Harington szölerine şöyle devam etti: "Bütün bu geçmişle oraya geri dönmeli ve hayatını Dany'yi nasıl öldürdüğünü düşünerek, Ygritte'in kollarında ölmesini, Olly'yi nasıl astığını düşünerek, tüm bu travmayı düşünerek yaşamalı ve bu ilginç."

Bu yılın başlarında George R.R. Martin, Jon Snow'un hikayesini yeni bir dizide devam ettirme fikrini Harington'ın bulduğunu açıklamıştı. Blogunda "Evet, bu fikri bize Kit Harrington getirdi,” diye yazan Martin, "Size yazarların/dizi sorumlularının isimlerini söyleyemem, çünkü bunlar henüz açıklanmak üzere onaylanmadı… ama Kit onları da getirdi, kendi ekibi ve müthişler." açıklamasını yapmıştı.

Bu arada HBO'nun Youtube hesabında "Jon Snow'un Yolculuğu" başlığıyla paylaştığı video, hayranlara dizinin resmi duyurusunun çok yakında yapılacağını düşündürttü. İşte o video:

cc34fabcdd5dc73743b93f301a9af3f2.jpg

Aman kral bu olacak diye bekle bekle sonra kraliçeye diz çöksün gerçi öyle de çok bilindik bir hikaye olurdu ama
Ben hatta ölülere de diz çöktürecek diye düşünmüştüm de neysse

dizi cok guzel baslamisti goz onundeki herkesi catir cutur harciyolardi simdi takildilar kralla kraliceye
bunlarin yerine valar morghulisin falan yapilmasi lazim

iptal haberleri peş peşe geliyor.

ben zaten boyle bir yapimin geleceginden haberdar degildim. ogrenince de I IH dedim. simdi de iptal haberleri gelince, eh iyi dedim. harbiden gelmesin olmasin zaten ya. kalitesizlestirir her seyi. eski yapimin da degeri kalmaz.

house of the dragon'dan devam

“Game of Thrones” Yıldızı John Bradley, Jon Snow’u Anlatacak Yeni Dizide Oynama Fikrine Sıcak Bakmıyor

John Bradley, Jon Snow’u konu alacak yeni HBO dizisinde yer almayı düşünmüyor. Ünlü oyuncu “Game of Thrones”ta Samwell Tarly karakterini canlandırmıştı.

John Bradley, yeni Game of Thrones dizisi Jon Snow’da yer almak istemediğini açıkladı. Ünlü oyuncu şu sıralar Netflix’in 3 Cisim Problemi uyarlamasındaki performansıyla adından çokça söz ettiriyor.

Kit Harington yakın gelecekte yeniden Westeros’a dönüş yapmaya hazırlanıyor. Ancak Harington’ın canlandırdığı Jon Snow karakterinin en yakın arkadaşı Samwell Tarly için bu durum geçerli olmayabilir. John Bradley, The New York Post’a verdiği yeni bir söyleşide Taht Oyunları spin-off’una geri dönmeye istekli olmadığını açıkladı.

2019’da final yapan Game of Thrones dizisinin ardından birçok spin-off geliştirme aşamasına alınmıştı. Bunlar arasında bitiş çizgisini ilk geçen Targaryen Hanedanlığı’nın Westeros’ta verdiği taht savaşını anlatan House of the Dragon olmuştu. Şimdilerde ön geliştirme aşamasında olan yapımlardan birisi de Jon Snow’u anlatacak bir spin-off. Bu diziyi diğer projelerden ayıran detay ise yapımın Game of Thrones’ta olanlardan öncesini değil, sonrasını konu alacak olması. Bu durum da dizide birçok tanıdık karakterin yer alabileceğini işaret ediyor.

Snow hakkındaki bir dizide, karakterin en yakın arkadaşlarından Sam’in de yer alma ihtimali birçokları için olası görülüyordu. Ancak 35 yaşındaki oyuncu bu olasılığını reddetti.

John Bradley, Jon Snow Dizisinde Yer Alma Fikrine Kapalı

John Bradley şunları kaydetti:

“David Benioff ve Dan Weiss 3 Cisim Problemi’nde bana oynamam için yepyeni bir karakter türü vermiş gibi hissediyorum. Bu da Samwell Tarly’nin kişiliğini ve o karakterle ilişkilendirdiğiniz bazı şeyleri ortadan kaldırdı.

“Sanırım şimdi o karakteri yeniden canlandırmaya kalksaydım, biraz geri adım atmış gibi hissederdim. Samwell Tarly ile o zamanki kadar kolay iletişim kurabileceğimden emin değilim.”

Bradley; Game of Thrones’taki Samwell Tarly rolüyle ciddi bir çıkış yakalamıştı. Aktörün 3 Cisim Problemi’ndeki Jack Rooney rolü ise tamamen farklı bir profilde ve yapım içerisinde çok daha fazla ön plana çıkıyor.

Jon Snow, Game of Thrones’un finalinde kardeşlerini bir daha asla görememek üzere Duvar’a sürgün edilmişti. Karakterin nasıl bir geleceğe sahip olacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

John-Bradley-Jon-Snow-Dizisi-Rolu-Sam.jpg

oyle bir dizi gelmeyecek. bosuna ''kit harington westoras'a donmeye hazirlaniyor'' gibi yazilari cikarmasinlar ortaya. yalan haber. isyerindeki laburatuvar calisanlari, ultra-gameofthrones fanlarina da sordum, dogruladilar (:d). ayrica ben john bradley'e odaklanarak kendisine tesekkur ediyorum ve konu kapanmistir diyorum. ''umutlu'' yalan haberleri yazmaya devam eden yazarlar ekmek paralarini baska sekilde kazansinlar artik. yeter ya :d

Son düzenleme:
oyle bir dizi gelmeyecek. bosuna ''kit harington westoras'a donmeye hazirlaniyor'' gibi yazilari cikarmasinlar ortaya. yalan haber. isyerindeki laburatuvar calisanlari, ultra-gameofthrones fanlarina da sordum, dogruladilar (:d). ayrica ben john bradley'e odaklanarak kendisine tesekkur ediyorum ve konu kapanmistir diyorum. ''umutlu'' yalan haberleri yazmaya devam eden yazarlar ekmek paralarini baska sekilde kazansinlar artik. yeter ya :d
gözlerim seni arıyor jon snow neredesin sen başlıklı "hadi nooluurr çekin" ama zaten çekmeyecekler başlıklı totem kaygılı mesajlarda bugün : ))))) senin sevdiğini biliyorum bu ve tüm seriyi inşallah çekerler de mutllu olursun : )))))

HBO, Yeni “Game of Thrones” Dizisi “Jon Snow”u İptal Etti

Jon Snow dizisi rafa kaldırıldı. HBO, Kit Harington’ın başrolünde yer alacağı “Game of Thrones” spin-off’unu iptal etti.

Jon Snow dizisi, prodüksiyon aşamasına geçemeden iptal edildi. HBO, George R.R. Martin’in ünlü destanından uyarlanan Game of Thrones’un spin-off yapımında fişi çekti.

George R.R. Martin imzalı epik fantazi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı (A Song of Ice and Fire) 2011-2019 yılları arasında birçok izleyicinin kalbini çalmıştı. HBO, kanalının en popüler yapımları arasına giren Game of Thrones’un mirasını; yeni spin-off’lar ile devam ettirmek için hızlı davranmıştı. İlk olarak Ak Yürüyenler (White Walkers) merkezli The Long Night dizisi geliştirme aşamasına alınmış ancak pilot bölüm çekiminden sonra iptal kararı verilmişti.

Kanalın sıradaki durağı ise Targaryen Hanedanlığı’nın Westeros’ta verdiği taht mücadelesini konu alan House of the Dragon olmuş ve yapım 2022’de izleyicilerle buluşmuştu. Şimdilerde hayranlar HotD 2. sezonu beklerken HBO da sıradaki spin-off’ları olan The Hedge Knight’ın ön hazırlığıyla uğraşıyor.

Öte yandan George R.R. Martin, daha önce yaptığı bir açıklamada “8 farklı proje” üzerinde çalışıldığını açıklamıştı. Onlardan birisi olan ve diğerlerinin aksine ana hikâyenin öncesinde değil de sonrasında geçmesiyle dikkat çeken Jon Snow dizisi için nihai karar çıktı.

“Jon Snow” Dizisi ’Doğru Hikâye’ Bulunamadığı için İptal Edildi

2022 yılında duyurulan ve uzun süre ön geliştirme aşamasında seyreden Jon Snow projesi hakkında bir süredir olumsuz haberler gündemdeydi. HBO CEO’su Casey Bloys, Kasım 2023’te verdiği bir demeçte yapıma henüz resmi onayın verilmediğini açıklamıştı.

Şimdi ise son söz dizinin başrolü ve yapımcısı Kit Harington tarafından söylendi. Harington, yeni filmi Blood for Dust için verdiği bir demeçte yapımın rafa kaldırıldığını açıkladı.

Röportaj sırasında Harington, Game of Thrones finalinden bu yana Jon Snow spin-off’u hakkında konuşmaktan kaçındığını çünkü hayranların nasıl bir dizi izleyeceklerine dair beklentilerini körüklemek istemediğini ifade etti.

Harington iptal kararının gerekçelerini şu sözlerle aktardı:

“Geliştirme sürecinde projeye her açıdan bakarsınız ve işin buna değip değmeyeceğini görürsünüz. Şu hâliyle değmeyecek. Dizi şu anda rafa kalktı çünkü hepimizi yeterince heyecanlandıracak doğru hikâyeyi bulamadık. Bu yüzden şimdilik bırakmaya karar verdik. Gelecekte ona geri döneceğimiz bir zaman olabilir. Ama şu anda hayır. Rafa kaldırdık.”

Jon-Snow-Dizisi-Iptal-Karari.jpeg

''Jon Snow dizisi, prodüksiyon aşamasına geçemeden iptal edildi.''

en basindan beri bunun olacagi belliydi ve acikcasi memnunum. zaten istemiyorduk izleyici olarak (ben en azindan) ve ayni zamanda produksiyona girmeyecegini de az bucuk tahmin etmistik. surekli yalan umutlu haberler ve sifir icraat. bu konulara girmisken; martin, sen salaksin ve seni sevmiyom (biraz saygi duyuyorum adama, ama cokca nefret ediyorum blheg). bunu da demis bulunayim. @Divine Heart uzulme, ben bu haberleri okuyunca boyleyim:
1713119937879.png

''Jon Snow dizisi, prodüksiyon aşamasına geçemeden iptal edildi.''

en basindan beri bunun olacagi belliydi ve acikcasi memnunum. zaten istemiyorduk izleyici olarak (ben en azindan) ve ayni zamanda produksiyona girmeyecegini de az bucuk tahmin etmistik. surekli yalan umutlu haberler ve sifir icraat. bu konulara girmisken; martin, sen salaksin ve seni sevmiyom (biraz saygi duyuyorum adama, ama cokca nefret ediyorum blheg). bunu da demis bulunayim. @Divine Heart uzulme, ben bu haberleri okuyunca boyleyim:
Ekli dosyayı görüntüle 95905
evet sen hep olmayacak dedin ama haberler geldikçe olma ihtimali vardı.neyse hayırlısı artık.

Geri