Jöleli Hayaller..

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]6M3TLYtVMIM[/YOUTUBE] -bundan 4 yil once uluslar arasi bir toplantiya gitmistim adamlar soyle yazmislar 4 tarafi denizlerle cevrili turkiye dedim ki benim bildigim 3 deniz var () ha ha ha -adam haritayi bir kaldirdi hazar () haeeeehh..

Bu adam ülkemizde üst düzey mevkilerde görev alıyor. Tehlikenin farkında mısınız?

Off siz ne tartışıyorsunuz? Adam telekinezi ile öldürmeye çalışıyorlar dedi var mı dahası? :D

[YOUTUBE]r5Zo9aOjqRs[/YOUTUBE]

Bu beyanatları ben versem muhtemelen temiz bir dayak yer ardından tımarhaneye atılırdım. Ama işte gelin görün ki söz konusu jöleli olunca buna biraz daha düşünceli yaklaşan tipler de oluyor.

Ne demişti Nazi Propaganda Bakanı Goebbels; bir yalan ne kadar büyük olursa inandırıcılığı o kadar fazla olur.

O sözü daha önce de bir kitapda okumuştum ben. :)
O söz sadece cahiller için doğru bir söz. :) Ancak herkesi kapsamıyor. :)

Akıllını kullananlar için doğru-yalan insanları ayırmada bir ölçüttür. Ben başlarda sevdiğim fikirlerde veya kişilerde sonradan yalanlar gördükçe hep soğumuşumdur.

Bence yalanların hiçbiri inandırıcı değildir. Yalanlar insanı sadece rezil eder. Sadece cahiller ve aptallar duydukları her şeye sorgulamadan, inanırlar. Mesele bundan ibaret. :)

Sonuçta saygı duyulmadıktan sonra, gülünecek biri olduktan sonra, cb danışmanı olsan ne yazar. :) Ciddiye alan yok ki :D

adam yalakalikta cag acmis sorun bu jolelide degil halkin boyle insanlari benimsemesidir joleli bu akliyla basbakan bile olur turkiyede lakin avrupada ancak tuvalet temizler yani o bile fazla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri