John Wick 2'nun Kadrosuna Yepyeni Bir Yıldız!

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
026344.jpg

Matrix'in Neo'su Keanu Reeves akıl hocasıyla tekrar bir araya geliyor! Variety'de yer alan habere göre bilim kurgu serisinin karizmatik Morpheus'u Laurence Fishburne, John Wick 2'nun kadrosuna katıldı!

İyi yürekli eski tetikçi John Wick'in yeni maceralarını işleyecek olan devam filminin oyuncu kadrosundaki yeni yüzler şu ana dek Ruby Rose (Orange Is the New Black), Riccardo Scamarcio (Burnt), Common ve Peter Stormare (Fargo) olurken, serinin Aurelio'su John Leguizamo, Helen'ı Bridget Moynahan, Jimmy'si Tom Sadowski ve suç oteli Continental'ın resepsiyon görevlisi Charon'u Lance Reddick serinin devam filmi için kamera karşısına geri dönecek. Lionsgate yapımı John Wick 2'nin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Chad Stahelski ve David Leitch üstlenecek. Şu anda çekimleri New York'ta devam eden filmin seti çekimlerin tamamlanmasının ardından Roma'ya taşınacak.

BEYAZPERDE

Vizyon Tarihi ne zamandi?
Bugün konusu geçti arkadaşla aramizda : )

Jhon wick film guzeldide sonunda olmedi adam sacma oldu.

Bakalim 2 de ne olcak.

Bir otobüs yolculuğunda tekrar tekrar izlediğim repliklerini ezberlediğim filmdi.
2 yi merakla bekliyorum.

Morpheus ” Hiç gerçek olduğunu sandığın bir rüya gördün mü ? Ya o uykudan hiç uyanmasaydın rüya olduğunu nasıl anlayacaktın ? “ repliğini hiç unutmam. Merakımız gittikçe artıyor.

merakla bekliyorum gerçekten başrol ve karakter bu kadar mı benzerlik taşır en doğru adam bu rol için ve diğer filmde çok iyi olacaktır

Bu adamı tanımıyorum ama Zenciler Hollywood sinamaların da her zaman aranılan kandır.

Geri