John Wick - 2014 - Film Tanıtım

Konu sahibi son olarak 4137 gün önce görüldü

1412107356400

Vizyon Tarihi: 28.11.2014 (1s 41dk)
Yönetmen: David Leitch, Chad Stahelski
Oyuncular: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen
Tür: Aksiyon, Gerilim
Ülke: ABD

Yönetmenliğini David Leitch ve Chad Stahelski ikilisinin üstlendiği film; kendisini öldürmek için tutulan eski bir dostunun peşine düşen tetikçi John Wick'in intikam öyküsünü anlatıyor.

Yapılan klasik bir araba hırsızlığı, Rus mafyasının önemli adamlarından birinin oğlunun başını belaya sokacaktır. John Wick, emekliye ayrılmış bir tetikçidir. Emekliliğinin tadını çıkarırken karısının yakalandığı amansız hastalıkla hayatı altüst olur. Karısından kendisine kalan en değerli varlığı ve can yoldaşı köpeğidir. Ancak evine dalan üç gangster onu da öldürür. Gansterlerden biri, mafya babası Viggo Tasarov'un oğlu Josef Tasarov'dur ve John'un daha önce birlikte çalıştığı bir adamdır. Artık kaybedecek hiçbir şeyi de kalmayan John Wick'in tek istediği intikamdır ve New York sokaklarında düşmanlarıyla nefes kesen bir kovalamacanın içine girer.

[YOUTUBE]/watch?v=2AUmvWm5ZDQ[/YOUTUBE]​

Klasik bir konuya sahip. Emekli olmuş eski bir katil, ona bulaşan serseriler ve sonunda katliam.

Klasik konuya sahip ama bazı sahneler çok güzeldi ayrıca o Mustang e aşık oldum arkadaşlar <3
Ayrıca kanlı dövüşü sahnelerde gözlerimi kapattığım anlar olmadı değil film +15 düşünün gerisini. Bu arada John wick i öldürmek için arkadaşını tutan viggo sanırım hayatının hatasını yapti o da hayatına mâl oldu zaten o bebeksi oğlu nun klupte alem yaptığı sahne de pek güzeldi klüp te ortalık yıkıldı millet hala deli gibi dans ediyor :/

Ayrıca o köpeği nasıl öldürdün lan hayvan herif!!!

Klasik konuya sahip ama bazı sahneler çok güzeldi ayrıca o Mustang e aşık oldum arkadaşlar <3
Ayrıca kanlı dövüşü sahnelerde gözlerimi kapattığım anlar olmadı değil film +15 düşünün gerisini. Bu arada John wick i öldürmek için arkadaşını tutan viggo sanırım hayatının hatasını yapti o da hayatına mâl oldu zaten o bebeksi oğlu nun klupte alem yaptığı sahne de pek güzeldi klüp te ortalık yıkıldı millet hala deli gibi dans ediyor :/

Ayrıca o köpeği nasıl öldürdün lan hayvan herif!!!

Zaten çekimlerinin kaliteli olması, Keanu Reeves'in aksiyon sahnelerindeki başarısından dolayı izledim. Hikayesi bildik hikaye. Mustang'a bende aşık oldum :)

Zaten çekimlerinin kaliteli olması, Keanu Reeves'in aksiyon sahnelerindeki başarısından dolayı izledim. Hikayesi bildik hikaye. Mustang'a bende aşık oldum :)

Hocam ayrıca son sahnede çok güzeldi John un arabayı sıkıştırma anları ve dovustukten sonra adamın görüşürüz John demesi vs. .

Filmi anlattım kimse merak etmeyecek artık sayemde.

Hocam ayrıca son sahnede çok güzeldi John un arabayı sıkıştırma anları ve dovustukten sonra adamın görüşürüz John demesi vs. .

Filmi anlattım kimse merak etmeyecek artık sayemde.

Ketum olmak lazım bu konuda :) Yoksa kimse gitmez filme.
Ben beğendim filmi zaten ama çok üst düzey bir hikayesi yok. Ama aksiyon sahneleri cidden güzeldi yani.

Çok bişey beklemeyin ama Keanu Reeves için izlenir.

Geri