Jigololar Hakkında Bilinmeyenler

• Kullanıcı Aleyna1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 1271 gün önce görüldü

Türkiye’de yaklaşık 50.000 jigolo vardır.

william-levy-shirtle-1589691305.jpg

Jigololuk meslek haline getirilmeye çalışılsa da bu mümkün olmamıştır, fakat birçok jigolo ajansı bulunur.

kasli-erkekler.jpg

Yılda yaklaşık 100 jigolo organ mafyalarıyla karşı karşıya kalır.

brezilyali-erkekler_543630.jpg

Jigololar ilişkide farklı fantezilere maruz kalabilirler bunlar; kelepçe, kırbaç vs. olabilir.

23sado630jr.jpg

Jigololar genellikle yaşlı, olgun kadınlara hizmet verdiğinden ilişki sırasında orgazm olmakta güçlük çekmektedirler.

9RLB0CGB00AO0001.jpg

Jigololar günde 10 müşteriye kadar hizmet verebilirler.

couple-2.jpg

Jigoloların saati 250 TL ye kadar çıkabiliyor. Bu kadar tercih edilmesinin nedeni de kazancının yüksek olmasıdır.

fransiz-jigolo.jpg

sokakta-beyefendi-yatakta-jigolo-mutfakta-mr-mas%C4%B1l_588801.jpg

Karikaturler çok iyi.
:d
Mistir masil.
Ufjvjvkhlnl

Ekmek parası ?

erkek genelevi niye yok ? yazık adamlara organ mafyası falan , üç kuruş kazanacaklar diye kelle koltukta iş yapıyorlar.

Kaderlerine bak :/ çok üzücü bi durum, yaşlı selülitli selülitli hatunlara maruz kalıyolar ekmek parası için

Nasıl bilinmeyen, bunlar bilinen şeyler. Ben de sandım dünyanın en eski mesleğidir gibi bilinmeyen şeyleri söylücen.

Alman yasli hatunlar sirf bu yuzden gidiyor Antalya veya bodruma :) aklima Savas Ay'in programi geldi. Dogudan gelen genclerin gururla anlattiklari seyler.

Organ mafyası işi kötüymüş..
Yaşlı kadınla öpüşen adamın haberini hatırlıyorum sanki, aşık olduklarını söylüyorlardı :D

Geri