Jetizz

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Aras kargo taşeronu kargo firması.
Aynı gün kargo mottosuyla faaliyet gösteriyor ama internetteki yorumlara bakılırsa henüz hiç teslimat yapmamış.

Kargo şirketleri hep şikayet ve eleştiri konusu olur biliyorum. Lakin arkadaşlar bu bambaşka bir deneyim. Adamlar dolandırıcı. Evet, takip ekranlarına bakınca kuryenin paketi alıp, İstanbul göbeğinde yürüyerek iki saatte gidilecek yolu 10 günde gelemeyerek dolanıp durduğunu görüyorum. Kayıp işlemi başlatmak istiyorum kaybetmedik ki diyor. E nerde diyorum eli kulağında diyor. Şube falan yok zaten. Aras kargo da sahip çıkmıyor.

Sinir sahibi olmamak için bunu kullananlardan alışveriş yapmayın. Sağda solda yayın. Herkes bilsin.

Firma adı zaten ben dolandırıcıyım diye bağırıyor.
Jet Fadıl'ın şirketi olmasın :)

Ben de duymamıştım daha önce @Run
İşte aklınızda olsun. Aras ne ki taşeronu ne olacak bi de o var tabi.

Aras kargo taşeronu kargo firması.
Aynı gün kargo mottosuyla faaliyet gösteriyor ama internetteki yorumlara bakılırsa henüz hiç teslimat yapmamış.

Kargo şirketleri hep şikayet ve eleştiri konusu olur biliyorum. Lakin arkadaşlar bu bambaşka bir deneyim. Adamlar dolandırıcı. Evet, takip ekranlarına bakınca kuryenin paketi alıp, İstanbul göbeğinde yürüyerek iki saatte gidilecek yolu 10 günde gelemeyerek dolanıp durduğunu görüyorum. Kayıp işlemi başlatmak istiyorum kaybetmedik ki diyor. E nerde diyorum eli kulağında diyor. Şube falan yok zaten. Aras kargo da sahip çıkmıyor.

Sinir sahibi olmamak için bunu kullananlardan alışveriş yapmayın. Sağda solda yayın. Herkes bilsin.
Hocam aynisi başıma geldi.Varis şubesine geldi sonra çok yakınında bulunan başka bir şubeye ve 4-5 gün bu şekilde subeler arasi gezdi.Şubeye gittim kargonun " vlog / İstanbulu nasıl gezdim" hikayesini anlattım.Sonra o arada kurye geldi paketi ev yemekleri yapan bir dükkana bırakmış oradan aldım :D Aras kargo rezalet ötesi bir firma.

Aras kargodan bir memnunum galiba nedennnnn çünkü çalışan abi ile aram çok iyi kargom gelince anında alır getirir gidicek olan kargolarımı alır hangi firma olursa olsun o kargoya bırakır filan benim memnun olma sebebim bu:p
Bende ups kargoyu sevmiyorum hatta nefret ediyorummmm her bayiliği rezalet günlerce kargo dağıtıma çıkmıyor:D

İstanbul > İstanbul kargom, İstanbul > Ankara > Van > Ankara > İstanbul şeklinde bir rota izlediğinden beri herhangi bir kargo firmasının yaptığı şeyler beni hiç ama hiç şaşırtmıyor. Artık geldik evde yoktunuzları falan çekirdek gibi çitliyoruz. Şükür Amazon Hazretleri zuhur etti de bizi bu absürtlüklerden kurtardı.

Yurtici ve mng'den de uzak durun. Mng kargo da calismistim bu arada..

Ya arkadaşlar. Düzgün kargo yok zaten. Ama bu bambaşka. Şimdi de kurye üzerinde günlerce dolanıyor gözüken kargo, takip ekranında üç basamak geri gitti :D evet evet. Çıkış şubeye. Ve olaya (ortalığı yangın gerine çevirince) kim dahil oldu tataaaam Aras kargo! Artık onlar gezdiriyor kargomu İstanbul'da. Bozacinin yardımcısı şiraci. Ama duuur. Kayıp tazmin dosyamı hazırladım. Yarın genel müdürlüğe gidip gelen evraktan dilekçe sıra numarası alıp mahkemeye başvuruyorum. Artık bu iş başka boyutta. Çok yanlış adama bulaştın jetizzz çok. Adını mıh gibi aklıma çaktım. Artik olay 250 liralık mal değil. Artık bu benim için ölüm kalım savaşı.

Aras devralmış paketi aldı getirdi sabah. Yoksa bu salakların bi bok yiyeceği yoktu.

Görünüse göre paketin icindeki cok önemliydi.

Ürün seçerken birkaç ürün arasında kararsız kaldıysam teslimata bakıyorum hangi kargoyla çalıştıklarına yani o derece önemli kargo. Beni pandemide yükselten sürat kargo vardı çok büyük sıkıntılar yaşattı. Artık o kargo ile çalışan firmadan alışveriş yapmıyorum. MNG fena değil yani en azından zamanda , söylenen tarihte teslim yapılıyor. PTT biraz geç çıkıyor fakat riski yok yani aslında hepsinin ayrı ayrı sıkıntıları var işte profesyonel olamamakla alakalı biraz bu söyledigim gibi yani üründen daha bile önemli olabiliyor kargo teslimatta sorun olunca insanı dinden imandan çıkartıyolar.

şu firma kötü şu iyi demek biraz yanlış. şube ve personelle alakalı bir durum. ben bu konuda şanslıyım. evimin 15-20 metre solunda aras kargo var, aynı şekilde 15-20 metre sağında sürat kargo var. yan cadde de mng ve yurtiçi kargo var. hiçbirisiyle sorun yaşamadım. aras favorim ama. sürekli sipariş veren biriyseniz kargo firmalarında tanıdığınız olması çok iş görüyor.

tek sıkıntım konuda belirtildiği gibi yan firmalar. agt kurye vb... bunlar çok sıkıntı yaratıyor.

"jetizz" isim hakkını satın almışlar sadece. kargo ile alakaları yok bence

PTT / Diriliş - Kaybolan kargolarınız anında bulunur.
PTT / Şahlanış - Kargonuz tahmini teslim süresinden 1 saat önce teslim edilir.

Geri