Jennifer Lopez ve Ben Affleck boşanma kararı aldılar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Jennifer Lopez ile Ben Affleck, boşanma belgelerini hazırladı. Evliliklerini kurtarmak için bir süredir çabalamadığı iddia edilen çiftin boşanma kararı aldığı ortaya çıktı.

Ve kararlılık ile bir daha “exten next olmaz” :d

Olmayacak bir ilişki için boşa zaman harcayıp belki de çok daha doğru kişilerle karşılaşma fırsatlarını yok ettiler. Denenmiş ve olmamış bir ilişkiyi yeniden başlatmanın mantığı yoktur, süreç boş yere uzar.

Yarim kalmis bir iliskiydi bence onlardaki. Kafalarinda surekli, devam etseydi ne olacakti sorusu olacagina, yasadilar. Hic degilse, simdi icleri rahattir. Yoksa yiyip bitirirdi bu soru isareti ikisini de.

Niye illa evlilik yarim kalan için imzaya gerek varmiydi devam etseydiniz öylece

yıllar sonra diyordu
belki de kavuşunca bitiyordur

Affleck çok daha kararlı ancak Jennifer bu durumu zor kabullendi gibi görünüyor.

Ben Affleck'te biyolojik yaş masalına inanmamış galiba :) Jennifer'da olsan Shakira'da olsan günün sonunda cıtır bir kıza kaybediyorsun.

Ben Affleck'te biyolojik yaş masalına inanmamış galiba :) Jennifer'da olsan Shakira'da olsan günün sonunda cıtır bir kıza kaybediyorsun.
Biyolojik yaş konusu masal değil, bilimsel bir gerçektir. 30 yaşında olup 50 yaşında bir vücuda, bağışıklık sistemine sahip olabilirsin. Konu görsellik de değildir, sağlık açısından önemli bir konu.

Biyolojik yaş konusu masal değil, bilimsel bir gerçektir. 30 yaşında olup 50 yaşında bir vücuda, bağışıklık sistemine sahip olabilirsin. Konu görsellik de değildir, sağlık açısından önemli bir konu.
Birisi 30 yaşında olup 50 yaşında gösteriyorsa, bunu yaşam tarzı belirler. Aşırı stres vs.

Birisi 30 yaşında olup 50 yaşında gösteriyorsa, bunu yaşam tarzı belirler. Aşırı stres vs.
Biyolojik yaş ölçümü yaparken görüntü dikkate alınmaz, iç organların işleyişi ve bazı testler sonucu ortaya çıkıyor.
Görünüm de biraz fikir verebilir ancak tek ölçü değildir. 50 yaşında olup da 40 gösteriyor olması biyolojik yaşı tam olarak yansıtmaz.

Geri