Jennifer Lopez, boşanma kararı sonrası ilk kez kameralar karşısında

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Jennifer Lopez'in "intikam elbisesi": Boşanma kararı sonrası ilk kez kameralar karşısında

Bir süredir ayrılacakları konuşulan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, iki yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Lopez'in başrolünde yer aldığı "Unstoppable" filminin yapımcıları arasında Ben Affleck yer alıyor ancak aktör, filmin prömiyerine katılmadı. Lopez, galadaki şıklığıyla adından söz ettirdi.

Kaynak

4WAbeiCoO02VfxrE2S09Cg.jpg

GW0w8GpXYAA0sQI
GW0w-VzbMAAPPC1

Birçok haber sitesi "İntikam elbisesi" diye başlık atmış ancak Lopez'in her zamanki giyim tarzı ve bir de Kate Moss genelde bu tarz giyinir.

• Beğen
Tepkiler: ne
Çok seksi giyindim artık sen düşün"
Bakışımi o yani şimdi

Benim gibi birini kaybettin bakışı da olabilir.:)
Bence yanlış düşünüyor zaten her görsele sahipti adam ve bilerek vazgeçti jeylonun yerinde olsam çarşafa girer bir daha fizigini görmesine izin vermem gizem sürükler ahah

Bence yanlış düşünüyor zaten her görsele sahipti adam ve bilerek vazgeçti jeylonun yerinde olsam çarşafa girer bir daha fizigini görmesine izin vermem gizem sürükler ahah
Affleck mi ayrılma kararı aldı ki? Ortak karar sanıyordum.

Uzun birlikteliklerin bir çoğunun geleceği nokta bu olabiliyor ancak neyse ki güçlü bir kadın ve kolay atlatacaktır.
Uzun birliktelik sonucu evlenenin aşkı sevgisi bitiyor biliyorum şimdi bana kızacaksin ama en güzeli aski yaşayıp herkesin aksam kendi evine dönmesi :emoji_angel:

Uzun birliktelik sonucu evlenenin aşkı sevgisi bitiyor biliyorum şimdi bana kızacaksin ama en güzeli aski yaşayıp herkesin aksam kendi evine dönmesi :emoji_angel:
Aşk bir çeşit esaret biliyorsun ve ortada aşk varsa sürekli bir arada olmak isteniyor ancak yoksa dediğin mümkün olabilir.:)

Aşk bir çeşit esaret biliyorsun ve ortada aşka varsa sürekli bir arada olmak isteniyor ancak yoksa dediğin mümkün olabilir.:)
Aşk esaret değil tutkuya hitap ediyor aslında bir arada olsunlar zaten sabah 9 akşam 12 neylerine yetmiyor ya :emoji_thinking:

Aşk esaret değil tutkuya hitap ediyor aslında bir arada olsunlar zaten sabah 9 akşam 12 neylerine yetmiyor ya :emoji_thinking:
Sezen Aksu'nun şarkısı aşkın bir bakıma esaret olduğunu güzel özetliyor;

Ben sende tutuklu kaldım
Kendi hayatımdan çaldım
Yedi cihan dolandım
Bana mısın demiyor...

• Üzgün
Sezen Aksu'nun şarkısı aşkın bir bakıma esaret olduğunu güzel özetliyor;

Ben sende tutuklu kaldım
Kendi hayatımdan çaldım
Yedi cihan dolandım
Bana mısın demiyor...
Sezene bakarsan sonra da diyor ki ; lütfen görmeyeyim seni bir yerlerde karşıma çıkma ( evlendikten sonra)
))

Sezene bakarsan sonra da diyor ki ; lütfen görmeyeyim seni bir yerlerde karşıma çıkma ( evlendikten sonra)
))
Onno Tunç onun en büyük aşkıydı ve ani kayıptan sonra başkasını onun kadar sevebildi mi, emin değilim.

• Üzgün
Ay ağlarım ama ya..teşekkür ederim

Geri