JELİBONUN YARARLARI

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Bunları Biliyor Musunuz?
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
içinde sıkıntılı maddeler var
ayrıca diş düşmanı

glikoz şurubu ve sığır jelatinin faydaları demek daha doğru olur. ayroca kurkumin, karoten, antosiyanin, bakır kompleksi, lutein, gibi ,sentetik renklendiriciler ve amonyum sülfit karamelin yer aldığı kendime saygım yok yiyeceği. ama gel gör ki kolalısı çok lezzetli şerefsizin.

Kolalı, limonlu, elmalı çeşitlerini nadir de olsa tüketiyorum.

Immm yemem, yemesi de keyif vermiyor bana.

Îşte subliminal reklamın güzel bir örneği. Aranızdan kaç kişi üzüm pekmezinden yapılan köhte'yi (nam-ı diğer pestil) biliyor merak ediyorum. ( Bazı Marketlerde varda üzerine made in emperyalizm yazılmadığı için pek dikkatinizi çekmemiştir. )

Bir yerde domus yağı mı eti mi neyse ondan üretiliyor diye okumuştum…

Fazla hoşlanmam ama yılda bir birisi ikram ederse hayır da demiyorum

Ülkemizin yeraltı zenginlikleri arasında yer alır. İçerisinde yüzdelik olarak daha çok karbon (C), daha az miktarda hidrojen (H), oksijen (O), kükürt (S) ve azot (N) elementleri vardır. Mineral yani inorganik maddeler ise kil mineralleri, kuvars, pirit, kalsit, dolomit vb maddelerdir.

Pestili bilirim ancak jelibon ile bağlantısını kuramadım.:)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ergen ken çok severdim. Ailece tercihimiz Ayıcık olanlar dı. Kardeşleriminkini yerdim hep. Ama kendim almazdım. Ta o zamandan başladı Çikolata sevdam. Evet, o zamanlar da hep öğlen yemeği yerine Çikolata alırdım. Bir de Cola'lıları severdim. Onları kendim alırdım. Artık bulsam da yemiyorum.

Geri