Jei~ Avatar ve İmza çalışmalarım

Konu sahibi son olarak 3171 gün önce görüldü
nickimi deneme amaçlı kullanmana izin veriyorum ama bir şartla KumSaL usta bir avatar yapımcısı olduğunda beni unutmayasın sakın ha buralarda :p :D:D:D

rHNnT.gif

şimdi olay şu bu noel baba iniyor ya aşagıya tam indiginde
yazsın istiyorum yani şöyle

rHNnT.gif

Mutlu Yıllar
TATLI​

yapabilirmisin bak ama tam indiginde sonra yazı gidecek sonra tam inerken yine çıkacak sonra kaybolacak tam indiginde yine çıkacak böyle :D

KumSaL bak unutma tam inerken bak indi ya ozaman :D

ay cok seker bu ya :D denicem bitanem bir iki güne cözerim herhalde :) umuyorum :D

inş canım yılbaşına 1 hafta kalımına kadar süren var kuzum :D süren başladı :D evet çok şeker aslında bunun gifi e sürücüsünde kaldı kardeşimde e sürücüsünü çıkartmış kasadan sonuç olarak sil baştan yaptırcam sana sen birde görseydin gifimi simli flndı :( ama gitti :D bu yıl ugurum olsun senin yaptıgın :D

inş canım yılbaşına 1 hafta kalımına kadar süren var kuzum :D süren başladı :D evet çok şeker aslında bunun gifi e sürücüsünde kaldı kardeşimde e sürücüsünü çıkartmış kasadan sonuç olarak sil baştan yaptırcam sana sen birde görseydin gifimi simli flndı :( ama gitti :D bu yıl ugurum olsun senin yaptıgın :D

photoshoptayim :D insallah yapabilirim ama azimlyim cözücem sonra istedigin kadar sana gif :p

photoshoptayim :D insallah yapabilirim ama azimlyim cözücem sonra istedigin kadar sana gif :p

inşallah canım benim :D ah ah bi görseydin bunun pslenmiş halini :( gitti ya gül gibi gif :D

rHNnT.gif

şimdi olay şu bu noel baba iniyor ya aşagıya tam indiginde
yazsın istiyorum yani şöyle

rHNnT.gif

Mutlu Yıllar
TATLI​

yapabilirmisin bak ama tam indiginde sonra yazı gidecek sonra tam inerken yine çıkacak sonra kaybolacak tam indiginde yine çıkacak böyle :D

ilk denemem :zuha:

rtzrtzrz.gif

çok güzel devam devam bi kaç tane daha yap :D bayıldım len titriyor bu :D

Geri