Jei~ Avatar ve İmza çalışmalarım

Konu sahibi son olarak 3171 gün önce görüldü
gh4dn.png

tatlim ben oyalaniyorum hem kendimi gelistiriyorum kullanmazsan asla darilmam :cici: yaparim tabiiki özel resim falan istegin varmi yoksa düz sade yazimi olsun ? :cici:

ay bilmemki sen gerçekten çok hoş bi tarzda çalışıyosun çok kıskandım :hih: :p
senin imzandaki gibide olabilir. ne bileyim gif üzerinede olabilir ay sen bilirsin yani :p

bide bikaç yazı daha vereyim sen çalışmalarını onların üstünde deneee olurmuki :dyg:

1. Kusursuz olmasada olur, huzursuz olmayalım.

2.''...Küçük bir kahve fincanında özgürlük diye bağıran
O kırk yıllık hatırım ben...''

3. Kal dersem kalırsın biliyorum.
Ama kal dersem,kalmanın anlamı kalmaz ki ...

4. Ne boynundan ne dudağından...
Kokusundan öpeceksin bir kadını....

5. Bir erkek bir kadını üzüyorsa eğer, mutlaka bir başka kadını mutlu ediyordur..

bu kadaaarr :dyg:

ay bilmemki sen gerçekten çok hoş bi tarzda çalışıyosun çok kıskandım :hih: :p
senin imzandaki gibide olabilir. ne bileyim gif üzerinede olabilir ay sen bilirsin yani :p

bide bikaç yazı daha vereyim sen çalışmalarını onların üstünde deneee olurmuki :dyg:

1. Kusursuz olmasada olur, huzursuz olmayalım.

2.''...Küçük bir kahve fincanında özgürlük diye bağıran
O kırk yıllık hatırım ben...''

3. Kal dersem kalırsın biliyorum.
Ama kal dersem,kalmanın anlamı kalmaz ki ...

4. Ne boynundan ne dudağından...
Kokusundan öpeceksin bir kadını....

5. Bir erkek bir kadını üzüyorsa eğer, mutlaka bir başka kadını mutlu ediyordur..

bu kadaaarr :dyg:

ahah :D olur ama bunlari bu gece yapmam artik :D ama verin ya yazi verinde daha cok yapayim , saka degil bende ne yazsm diye düsnüyorum cok :)

ahah :D olur ama bunlari bu gece yapmam artik :D ama verin ya yazi verinde daha cok yapayim , saka degil bende ne yazsm diye düsnüyorum cok :)

tamam işte ben böyle bldukça buraya eklerim sende beğenirsen yaparsın :) Koordineli çalışırız :p Tamam gece yapma boş zamanında yaparsın :)

eline sağlık kumsal imzada periide varmış güzel olmuş...

Geri