Jei~ Avatar ve İmza çalışmalarım

Konu sahibi son olarak 3170 gün önce görüldü
TATLI

t6gf7.gif

:srl::kiss::srl::kiss::srl::kiss::srl::kiss::srl::kiss::srl::kiss::lutfen::kiss::srl::kiss::lutfen::kiss::srl::kiss::lutfen::karaoke::gtr::dyg::kiki::srl::kiss:

Hera

Aşk 'mış !
Hadi oradan...
Daha Ask'in sahibine secde etmeye useniyorsun
Gerçek Aşk'i nerden bileceksin...

Bunu İmza Yapabilirmisin Mavili Kırmızılı Birşeyler Teşekkür Ederim şimdiden )

Hera Teşekkür Ederim Fakat Çokda istediğim Gibi Birşey Olmamış :( Üzgünüm Emeğine Sağlık :(

Hera Anlayışına Teşekkürler )
İstikamet Pain o Halde )

tumblr_mtufc2XnmB1qg94hko1_250.gif
tumblr_mtufc2XnmB1qg94hko4_250.gif

tumblr_mtufc2XnmB1qg94hko3_250.gif
tumblr_mtufc2XnmB1qg94hko2_250.gif

Hera imzandaki küçük fontla kenara nickimi iliştiri ver balım :D yada geçen pf li bi font yollamıştım ya adını unuttum indirdiysen onun gibi olsun :) şimdiden sağol avatarlar için birde pembe olmasın agam :D ALLAH aşkına :D siyah olur beyaz olur :D ama pembe yapma nickimin rengini sevmiyorum :D avatarda

tumblr_mtufc2XnmB1qg94hko1_250.gif
tumblr_mtufc2XnmB1qg94hko4_250.gif

tumblr_mtufc2XnmB1qg94hko3_250.gif
tumblr_mtufc2XnmB1qg94hko2_250.gif

Hera imzandaki küçük fontla kenara nickimi iliştiri ver balım :D yada geçen pf li bi font yollamıştım ya adını unuttum indirdiysen onun gibi olsun :) şimdiden sağol avatarlar için birde pembe olmasın agam :D ALLAH aşkına :D siyah olur beyaz olur :D ama pembe yapma nickimin rengini sevmiyorum :D avatarda

cingene pembesi yapicam :D tmm kocum sonra halledicem fontlarin var bende :srl:

cingene pembesi yapicam :D tmm kocum sonra halledicem fontlarin var bende :srl:

tmm cnm imzanıdaki sonbahar rengi bile olur yok kız valla sevmiyorum hani yapılıncada kullanıyorum filan ama istek kalmıyor içimde bu arada 4 ünüde kullancam ha ona göre tek font olsun o tarz başka font karıştırma :D sevmiyorum diger fontları :D

Geri