Japon restoran ve barlarında kişisel sigara içme bölmeleri.

Konu sahibi son olarak 1739 gün önce görüldü
10347649_844391712252105_5068939813967536507_n.jpg

Hiç bana göre değil boğulurum onun içinde :trip: Bizim ülkemize gelmesinnn kimse kullanmaz,başka ülkelere :hello:

Havalandırma sistemi yapmışlar. Küçücük el kadar yerde üstüne içenin koku sinmez.

Nasıl sinmez yaa,açık alanda içiyoruz siniyor,bence çok siner koku.

Davlumbaz gibi tepedeki havayı çeken sistem kurmuşlar. Adamı bile yutar o sistem :) Japonlar yaptıysa kokutmaman formülünü de yapmıştır.

Dışarda kokuyor çünkü hava soğuk, üflediğin duman sıcak ve ısınan hava yükseldiği için duman ağzından çıkıp saçına yapışıyor :)

Davlumbaz gibi tepedeki havayı çeken sistem kurmuşlar. Adamı bile yutar o sistem :) Japonlar yaptıysa kokutmaman formülünü de yapmıştır.

Dışarda kokuyor çünkü hava soğuk, üflediğin duman sıcak ve ısınan hava yükseldiği için duman ağzından çıkıp saçına yapışıyor :)

Davlumbazlar da çok çekmiyor ki eve siniyor kokular yinede,inşallah dediğin gibidir sinmez,şu sinen sigara kokusundan'da kurtarmış olurlar süper.:cici:

Isaret dili ile mi konusacak karsisinda ki insanla ? çan çin çon falan

Davlumbazlar da çok çekmiyor ki eve siniyor kokular yinede,inşallah dediğin gibidir sinmez,şu sinen sigara kokusundan'da kurtarmış olurlar süper.:cici:

İşin şakasındayım ya. Akvaryumun içine tıkılmış gibi görseller komik geldi.

O değil de şimdi ben balkona çıkıp bir sigara içicem :)

hepinizden igreniyorum diyenlere ozel saklama kaplari.

pinterest , uğraşma olm milletle !

İşin şakasındayım ya. Akvaryumun içine tıkılmış gibi görseller komik geldi.

O değil de şimdi ben balkona çıkıp bir sigara içicem :)

Aynen öyle,İyi zehirlenmelerrr.
bende iş yerinin bahçesine çıkıp içeyim bari:asd:
bende azcık zehirleneyim:D

İyi ki sigara kullanmıyorum ,böyle bir yerde içemezdim sanırım .Ne o öyle :)

Geri