Japon Olsan Adın Ne Olurdu?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
"Sumi" olmalı!

Senin Japonca ismin "Sumi" olmalı. Sumi Japonca'da "kibar, ince" anlamına gelir. Bu da bu ismi senin gibi zarif ve ince bir hanımefendiyi tanımlamak için mükemmel yapıyor! Yürüyüşün, bakışın, gülüşün, oturuşun... Resmen her yerinden zarafet akıyor senin! Bu zarafet bir de asil havanla birleşince ortaya karşı konulmaz bir şey çıkıyor! Erkeklerin hayalindeki, kadınların ise kıskandığı kadınsın sen! Sakın değişme, hep böyle kal. Böyle o kadar güzelsin ki...

Dipnot:Erkeklerin hayalindeki, kadınların ise kıskandığı kadınsın sen!

Bir test var sanirim ve ben gormuyorum..

Tanrı gibi tanrı.
4cc833bc05e1122dd0c5067eba30d4cd.jpg

Senin Japonca ismin "Yasuo" olmalı. Yasuo Japonca'da "huzurlu" anlamına gelir. Senin bu hayatta en çok önem verdiğin şey huzur. Huzur yoksa hiçbir şeyin önemi yok senin için. Bunu sağlamak için de elinden geleni yapıyorsun. En başta seni huzursuz eden her şeyi hayatından bir şekilde çıkarıyorsun ve olumsuz bütün düşünceleri dahi uzaklaştırıyorsun kendinden. Çünkü huzurun hayata bakışınla alakalı olduğunu çok iyi biliyorsun. Hayata, herkese senin baktığın pencereden bakmayı öğretebilsen keşke güzel insan!

Gösteremiyorum abi olmuyor, bakmıyorlar. :d

Aiko çıktı benimde (:
Sevilen biriymişim (:

"Aiko" olmalı!

Senin Japonca ismin "Aiko" olmalı. Aiko Japonca'da "sevilen birisi" anlamına gelir, yani seni tanımlamak için gerçekten de mükemmel bir isim! O kadar sıcakkanlı ve arkadaş canlısısın ki seni sevmemek elde değil zaten! Ayrıca gerçekten mükemmel bir dostsun: Arkadaşlarına onlara verdiğin değeri her fırsatta göstermeye ve her anlarında yanlarında olmaya çalışırsın. Bu yüzden de hepsinin seni çok sevdiğine eminiz. Keşke seni tanısak da bizim de dostumuz olsan güzel insan!

Geri