James Bond Filmlerinden Araçlar

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Aston Martin V12 Vanquish - 2002 yılı - Die Another Day / Başka Gün Öl

Image.aspx

Denizaltında yol alabilen Bond arabası Lotus'dan etkilenerek üretildi.

Image.aspx

Quantum of Solace filminde Daniel Craig'i kovalayan kötü adamlar Alfa Romeo 159 kullanıyordu.

Image.aspx

The World is Not Enough / Dünya Yetmez filminde Pierce Brosnan'ın kullandığı BMW Z8.

Image.aspx

The Jaguar XKR, Die Another Day / Başka Gün Öl filminde kullanılmıştı.

Image.aspx

194 yapımı Aston Martin DB5, kaldırıp indirilebilen kurşun geçirmez bir levhaya sahipti.

Image.aspx

Aston Martin DB5 ilk kez 1964 yılında Goldfinger / Altın Parmak filminde izleyicinin karşısına çıktı.

Image.aspx

For Your Eyes Only / Yalnız Senin Gözlerin İçin filminde Bond Lotus Esprit Turba kullanıyordu.

Image.aspx

A Jaguar XJ (X351) Skyfall filminde bir dublör tarafından kullanıldı.

Image.aspx

1964 Aston Martin DB5 hem Goldfinger / Altın Parmak hem de Thunderball / Yıldırım Harekatı filmlerinde kullanıldı.

Image.aspx

1976 Lotus Esprit Coupe ise The Spy Who Loved Me / Beni Seven Casus filminde kullanılmıştı

Image.aspx

James Bond'un Aston Martin DB5'inde kötü adamların lastiklerini patlatmaya yarayan araçlar da vardı.

Image.aspx

Lotus Esprit S1, 1977'de çeklien The Spy Who Loved Me / Beni Seven Casus'da denizaltı olarak kullanılmıştı.

Image.aspx

Aktör Roger Moore For Your Eyes Only / Yalnız Senin Gözlerin İçin filminin setinde Lotus Esprit Turbo ile poz veriyor.

Image.aspx

Aynı filmden Citroën 2CV.

Image.aspx

James Bond'un Aston Martin DB5'inde gizli silahlar da bulunuyordu.

Image.aspx

James Bond'un Aston Martin DB5'i 2012'de çekilen Skyfall filminde de kullanıldı.

Image.aspx

Die Another Day / Başka Gün Öl filminde kullanılan 2003 Aston Martin V12 Vanquish Goldfinger / Altın Parmak filminde kullanılan Aston Martin DB5'in gelişmiş bir versiyonuydu.

Image.aspx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri