~ James Bond | Çalışmalarım |

Konu sahibi son olarak 4536 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar :)
Bu sayfa benim her türlü çalışmalarımın olacağı bir sayfadır. Her iş gelir elimden desem yeridir yani :o
Logo, kapak fotoğrafları, programlar vs. gibi amatörce çalışmalarımı paylaşacağım, ama avatar ve imza konusunda iyi değilim ve yapamıyorum, ben işin o kısmına girmiyorum :)

Bu basit bir çalışmam, bir internet sayfasının kapak ve profil fotoğrafları, kapak fotoğrafı sade olsun denildiği için bu şekilde yaptım :)

Bu profil:
558032_495921130467658_845218642_n.png

Buda kapak:
531969_495905333802571_608299076_n.png

Şimdi ben kendime ufak çaplıda olsa hesap makinesi programı yaptım :) Daha yeni öğrendiğim için ufak çaplı yaptım, hayırlısıyla daha iyilerini de yapacağım inş. :)

Buda programın görünümü:

adszeflc.jpg

Kullanmak isteyen isteyebilir belki diye düşündüm, bu yüzden indirme linkini de veriyorum :)

Kapak profil hepsi güzel olmuş :) sana dediğim gibide heesap makinesini yapman çok güzel eklentilerinin devamını bekliyoruz :)

Program yazmayı bana sor sen. :dyg:
Temelinde basit olsada, zevklidir hesap makinası yapımı, özellikle çalıştığını görmek.. :cici:

Program yazmayı bana sor sen. :dyg:
Temelinde basit olsada, zevklidir hesap makinası yapımı, özellikle çalıştığını görmek.. :cici:
Ben 240 derslik vb.net görsel eğitim seti ile çalışıyorum, buda 7. dersti ve durmayayım paylaşayım dedim :)
Hangi programlama dilini biliyorsun? :)

Ben 240 derslik vb.net görsel eğitim seti ile çalışıyorum, buda 7. dersti ve durmayayım paylaşayım dedim :)
Hangi programlama dilini biliyorsun? :)

Ben programcıyım. Mis okuyorum zaten.
C, C#, Java, asp.net biliyorum. bunlarla ilişkisel olarakta visual basic, sql ve dw kullanıyorum.. :) :cici:

Buda az önce yaptığım bir çalışma :) Soy adımın baş harfiyle kendime bişiler yapmaya çalıştım. Yavaş yavaş öğreniyorum artık :)
almao.jpg

Buda ş ile ilgili son çalışmam. Şimdi farkettim elimdekinin demo olduğunu, bu yüzden şimdilik birbirinden farklı çalışmalar yapamıyorum, en kısa zamanda full'e geçeceğim :)
alma3j.jpg

Geri