Hatem
Elmas Üye
Haklısınız hocam.Onu da etiketledim "çomar" diye. Ona da kızdın. O eşeksever adamı da korudun o da insandır diye.
Sizi seviyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Haklısınız hocam.Onu da etiketledim "çomar" diye. Ona da kızdın. O eşeksever adamı da korudun o da insandır diye.
İşin şakası esprisi ya da tartışması bir yana, bu kadar öfke iyi değil. Yasin ileri, kalbine zararMezopotamya faresi derim. Fare değil dersin. Eşekci çomar derim Anadolu insanı ferasetli dersin. Devesini seven Arap derim. Sen Arabın bokuna kurban ol dersin.
İsveçliye niye laf etmiyorum.
La Hindu Hindu. Mezardan cenaze çıkartıp tövbe estağfurullah iğfal etmiş adam bunlar. Ne diyim ben bunlara. Beyefendi mi diyeyim.
Elfler mi seksi orklar mi? Bahsettiğin elfler avatarindaki gibi biseyse orklarla devam edeceğimBunlar basit kafatasçılık değil @Hatem
Bunlar cahile nefret ve aşağılama da değil.
Bu lümpen darbesine başkaldırı. Bu elflerin orklarla mücadelesi.
Orklarla devam etmek ister misin?
Cevabin hayır ise bana katıl.
Şöyle ki takipçiler işi yaş iş.Bu arkadaşı ve takipçi profilini tanımadan etmeden anketin saçma olduğuna nasıl karar veriyorsunuz arkadaşlar? Zira kendisini gazeteciler, siyasiler, sanatçılar vs. de takip ediyor.
Son zamanlardaki siyasi araştırmalarıyla oldukça dikkat çekti bu arkadaş. Ve her kesimden, görüşten takipçisi de var. "Örneğin bugün seçim olsa.." diye başlayan anketler 4-5 bin insana ulaşılarak yapılıyor ve bu inanların katılımı ile belli başlı sonuçlar elde ediliyor.Şöyle ki takipçiler işi yaş iş.
Güvercinle ilgileniyorsan guvercinseverleri takip edersin. İnsta keşfet kuş dolar. Sanarsın ki tüm dünya kuşsever.
Yooo.
Anlatabildim? Misal ekşide oylama anket yapsan CHP %75 le tek başına iktidar olur.
E ama lakin öyle değildir.
Ona bakarsan inanan insan da körü körüne inanıyor, hiçbir araştırma yapma ihtiyacı duymuyor. İnanç meselesi zaten inanmayı kabul etmekle alakalı biraz da. "Ben müslümanım" diyen kaç kişi dinler tarihini araştırmıştır? Dinlerin çıktığı topraklar hakkında bilgi edinmiştir?Bi kere LoL oynayan adam nasıl ateist olur? Hangi ara başını lolden kaldırdı da ateist olmaya karar verdi
Ben ne alaka yine aw ya"Osmanlı oğlancıdır" desem Hatem delirir. E ama koca imparatorluğu nasıl yaftalarsin iki kişinin yaptığı nasıl milyonlara maledilir işte ne biliyim hem bu bir cinsel özgürlüktur bunu otekilestirmek senin ne haddine...
Piyuuu bi araba laf eder.
Ama "bu nordikler hep gay. Ataları hep gemide tabi kadın da yok ya uzun aylar boyunca denizin ortasında...yüppooo" desem ses etmez. Hatta "hocam gürze otura otura yalama olmuştur onlar hahahah" diye de espri yapar.
Aslında bu anlamda Hatem de en az benim kadar taraftır. Ve ironik olarak beni taraf olmakla suçlar.
Kanka bu nasıl tez? İnanan insan zaten inançlı aileden geldiği için default olarak inanan oluyor. Ateist olması için bir araştırma ya da düşünme gerekmiyor mu?Ona bakarsan inanan insan da körü körüne inanıyor, hiçbir araştırma yapma ihtiyacı duymuyor. İnanç meselesi zaten inanmayı kabul etmekle alakalı biraz da. "Ben müslümanım" diyen kaç kişi dinler tarihini araştırmıştır? Dinlerin çıktığı topraklar hakkında bilgi edinmiştir?
Asıl seninki nasıl bir tez Hatem ya? Adam 24/7 Lol mu oynuyor sence? Belki de başını yastığa koyduğu zaman düşünüyordur. İnsan beyni bir saniye dahi boş durmaz. Duş alırken düşünür, yemek yerken düşünür, nette gezerken düşünür.. E üstüne kısa bir araştırma da eklenirse kendi çapında çıkarımlar yapabilir.Kanka bu nasıl tez? İnanan insan zaten inançlı aileden geldiği için default olarak inanan oluyor. Ateist olması için bir araştırma ya da düşünme gerekmiyor mu?
Ya @Hatem
Bir tükenmez kalem düşün.
Mürekkebi var düğmesi var ucu var yayı var...
Kendi kendine bir araya gelmesi mümkün olabilir mi?
Bir yaratıcısı olması lazım değil mi.
Hah bak bir kalem bile bir yapıcıya muhtaç iken koskoca evren... Bir düşün...
Bak gördün mü ne kadar kolay hakikati görmek.
Cahil bu ateistler cahil.

Bunlar hep suriyeliler sayesinde…Ya @Hatem
Bir tükenmez kalem düşün.
Mürekkebi var düğmesi var ucu var yayı var...
Kendi kendine bir araya gelmesi mümkün olabilir mi?
Bir yaratıcısı olması lazım değil mi.
Hah bak bir kalem bile bir yapıcıya muhtaç iken koskoca evren... Bir düşün...
Bak gördün mü ne kadar kolay hakikati görmek.
Cahil bu ateistler cahil. Sen de diyorsun ateist olmak için vakit lazım düşünmek lazım falan. Ya düşünen adam müslüman olur zaten. Hem Luis Armstrong ne duydu da müslüman oldu ayda? Yaaa. Ya Yusuf İslam? Bunları düşün.
Okyanusun karışmayan sularından bahsetmeyeceğim bile