jahrein'in inanç anketi

Konu sahibi son olarak 38 gün önce görüldü
Hayır senin gibi dine önem veren insanlar için, 30-40 yıl sonra islam dinine inanan insanların sayısının düşecek olduğunu görmek daha üzücü olur diye düşünmüştüm. niye yaram olsun ki? tartışmayı unuttuğunuzu farketmiştim de konuşmayı da unuttuğunuzu ben görememişim. sorry..
Ahahahaha. Hiçbir dini iplemiyorum Juju. Yani öyle bir kafa yapınız var ki, aynı fikirde olmayan insanlar sizin için dindar yobaz. Hep savunduğum şey su, sizin kafanızdaki insanların da o yobazlardan farkı yok aslında. İki ucu tezekli degnegin bir ucunda siz diğer ucunda dindarlar var. Bir farkınız yok yani benim için.

12 yaş izleyici kitlesinin oyladigi anketi doğru kabul edecek kadar dustuyseniz o sizin ileri goruslulugunuz.

Sizden ricam yorumlarımı alintilayip cevap vermeyin lütfen olur mu?

alıntılamamı istemediği için alıntılamayayım yoksa masaya çıkıp tepinecek:D
ama şunu yazan insanın; ''yani öyle bir kafa yapınız var ki, aynı fikirde olmayan insanlar sizin için dindar yobaz.'' kendisine sadece bir soru sorulunca çıldırması çok tuhaf.
neyse canım.

ayrıca konunun yobazlıkla alakası ne ndandakw. neyse alıntılama juju.

aynen kanka %99 deilde %90 ı dır o
anket yalan bende inanmıyorum
bu ankete inananda nebilim yanee

Arkadaşlar, sakince tartışalım.

Ülkede yıllardır inançlı sayısı yüksek bile olsa hiçbir zaman % 99 olmadı ve bu sebeple inanmayan ya da başka dine mensup olan kesimi yok saymanın hiçbir mantığı olamaz.

Araştırma şirketleri çok defa böyle anketler yaptı zaten.

Çok tatlısın juju. İnstami Dm den attım. Devamını bir çay eşliğinde tartışalım

türkiye'nin yüzde 99'unun müslüman olduğu sanısını niye ciddiye almış ki jahrein, hatem'in "ben neden üzüleyim" şaşkınlığını yaşıyorum şu an... amacın ne, niyetin ne jahrein

jahrein gerek yoktu bu dev hizmete jahrein... pek kimse artık öyle sanmıyor jahrein... nasıl bir dev anket bu... aman allam genar şaşkın, optimar şaşkın, area şaşkın

türkiye'nin yüzde 99'unun müslüman olduğu sanısını niye ciddiye almış ki jahrein, hatem'in "ben neden üzüleyim" şaşkınlığını yaşıyorum şu an... amacın ne, niyetin ne jahrein

jahrein gerek yoktu bu dev hizmete jahrein... pek kimse artık öyle sanmıyor jahrein... nasıl bir dev anket bu... aman allam genar şaşkın, optimar şaşkın, area şaşkın
Oy kullandın mı?

arkadaşlar hatem'i tanımadığım için hepinizden ben özür dilerim. tamam üzülmez. benim değerlendirme hatam.
işte bunlar hep kanlı ay..

olay+ban çıkacaksa çıksın artık…..pleskle konuyu yenilemekten parmağımız uyuştu……

O değilde cidden %99 olduğuna inanan varmıydı ya .s
%90 bile değil çok daha aşagılarda olması muhtemel.. .s
ayrıca boş anketler %99 u ateist olsa ne olacak herkes herkese saygı duysun

Geri