Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ahahahaha. Hiçbir dini iplemiyorum Juju. Yani öyle bir kafa yapınız var ki, aynı fikirde olmayan insanlar sizin için dindar yobaz. Hep savunduğum şey su, sizin kafanızdaki insanların da o yobazlardan farkı yok aslında. İki ucu tezekli degnegin bir ucunda siz diğer ucunda dindarlar var. Bir farkınız yok yani benim için.Hayır senin gibi dine önem veren insanlar için, 30-40 yıl sonra islam dinine inanan insanların sayısının düşecek olduğunu görmek daha üzücü olur diye düşünmüştüm. niye yaram olsun ki? tartışmayı unuttuğunuzu farketmiştim de konuşmayı da unuttuğunuzu ben görememişim. sorry..
Oy kullandın mı?türkiye'nin yüzde 99'unun müslüman olduğu sanısını niye ciddiye almış ki jahrein, hatem'in "ben neden üzüleyim" şaşkınlığını yaşıyorum şu an... amacın ne, niyetin ne jahrein
jahrein gerek yoktu bu dev hizmete jahrein... pek kimse artık öyle sanmıyor jahrein... nasıl bir dev anket bu... aman allam genar şaşkın, optimar şaşkın, area şaşkın
twitter'ım yok ki... sen kullandın mı?Oy kullandın mı?
Evet. Atayizm secenegini chooseladim.twitter'ım yok ki... sen kullandın mı?
Kanlı ayışığı altında birer çay eşliğinde tanisabilirizarkadaşlar hatem'i tanımadığım için hepinizden ben özür dilerim. tamam üzülmez. benim değerlendirme hatam.
işte bunlar hep kanlı ay..
evli olmasaydın belki..Kanlı ayışığı altında birer çay eşliğinde tanisabiliriz
jdjdjd atayizler çığlık çığlığa, sevinç çığlıkları duyuyorum...Evet. Atayizm secenegini chooseladim.
Hatem. Jahrein Fan, 12 yo.
Üzdü...evli olmasaydın belki..