Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu elemanı popüler yapan şey ne bilmiyorum. Yazdıklarına bakıyorum klasik trol edebiyatı. Tipe bakıyorum onda da keramet yok, şişko toful bir şey. Ne ola ki acaba diyeceğim, o da mikimde değil. Yani nereden bakarsan bak gereksiz bir şey.bkz: jahrein kim ak
abicim, adam internette s*kim hıyar derken sen (lafın gelişi sen) tuzla koşarsan böyleleri de kendini fasulye gibi nimetten sanıp birileri de sana bu tipleri "ağğbii jahreyynn yaa, gerçek muhalif işte böyle olur" diye kakalamaya çalışır. aptal twitter ergenlerinin tepemize çıkarttığı sığırın teki işte. alt tarafı oyun konsolunda yaşayan pop kek kırıntısı işte ak.Bu elemanı popüler yapan şey ne bilmiyorum. Yazdıklarına bakıyorum klasik trol edebiyatı. Tipe bakıyorum onda da keramet yok, şişko toful bir şey. Ne ola ki acaba diyeceğim, o da mikimde değil. Yani nereden bakarsan bak gereksiz bir şey.