jahrein'in imamoğlu'na hakaret etmesi

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
@Raijin ohoo Hatem yine iyi. Bunun bir üst paket versiyonu vardı prodesmotes diye. O coğacayip bir tipti. Herif sırf kendine küfür ettirmek için yazardı. Hatem onun yanında sevimli. Ama tabi yol aynı yol. Sonu şizofreni.
Doğrudur hocam. Promrotro neyse garip bi adamdı evet. Benimle bile tartışmışlığı var garip bir şekilde ama Hatem iyi çocuktur. Azıcık şımarıktır, ağza bi şamar ister ama iyidir.

Hatem özet;

İtiraf ediyorum! (Hayır Juju itiraz değil, itiraf. F ile) Hatem'in tek derdi zevki muhaliflik. Sen siyah dersen o siyah olduğunu bilse ve dışarda siyahı savunsa bile senin olduğun ortamda o lanet şeyin beyaz olduğunu söyler ve bunu ölümüne savunur. Adam bi de arsız, argüman falan üretiyor. Tartışmayı seviyor. Bu bi şizofreni başlangıcı değil midir hocam?

Evet şimdi mesela buna da muhalif olacak. Hayır ayrı bir yeteneği var herifin. İki farklı konuyu savunurken bile çelişmeme yeteneği. Allah’ım korusun…
sonra sizin akpliden farkınız yok yobazsınız deyip gidecek. öyle biri. napalım.

Evet şimdi mesela buna da muhalif olacak. Hayır ayrı bir yeteneği var herifin. İki farklı konuyu savunurken bile çelişmeme yeteneği. Allah’ım korusun…
Aynen. Adam aynı anda iki farklı görüşü savunur ve bunu da "renk" "tad" "farklı bakış açısı" ve "tarafsızlık" "objektiflik" olarak pazarlar. Satar da.

sonra sizin akpliden farkınız yok yobazsınız deyip gidecek. öyle biri. napalım.
Adam Mustafa Kemal Erdoğan diye dolanıyor sokakta. İzmir Marşı setupında dombra söylüyor. O yüzden çok da takılmamak lazım. He canım diycen geçicen…

Çok iyi oldu ya. Yıllardır içimde biriktirdiğim safrayı kustum. Artık biri kral çıplak demeliydi. Saygimizdan sevgimizden ses etmedik.

Meğer ne kalabalıkmışız.

hatem hepimizi sindirmiş. birlik olma zamanı.

Olm ne kadar dolmussunuz siz öyle! Tamam ya siyaset konularına girmem artık, üstteki üyeyle biseyler yapma konularında Fink atarim. Beni ne kadar uzdugunuz, kırdığınızın farkında değilsiniz. Gte gt demek de suç oldu.

Sonuç olarak hepiniz yobazsiniz. Bu bir gerçek...

@Raijin ohoo Hatem yine iyi. Bunun bir üst paket versiyonu vardı prodesmotes diye. O coğacayip bir tipti. Herif sırf kendine küfür ettirmek için yazardı. Hatem onun yanında sevimli. Ama tabi yol aynı yol. Sonu şizofreni.
O dolar tahmininden sonra sanalı komple bıraktı herhalde :ddd

Jahren kim ? Niye sürekli gündem oluyo bu? Sanatçı mıdır necidir?

Yahu bu adamı, inanç anketinde ergenler izliyor anketin doğruluğu sorgulanir dedim diye beni linç ettiniz. O zaman da aynı adamdı. E size yobaz deyince de kiziyonuz. İnsanlar, sizin kendince dogrulariniz ekseninde hareket ettikçe iyiler. Aksini yapınca kötüler.

Bak yobazsiniz işte ne diyeyim kardeşim

o öyle demis bu böyle demisi birakin hem oy verirsiniz hemde atip tutarsiniz

acik ve net olun icinizde saga oy vermeyen varmi

Linç kampanyası düzenlenmek için düzenlenmiş bir video.

Bir kısım cızbızla alınmış kamuoyuna servis edilmiş.

o öyle demis bu böyle demisi birakin hem oy verirsiniz hemde atip tutarsiniz

acik ve net olun icinizde saga oy vermeyen varmi
Sen neden Almanya’ya taşındın ya da orada yaşıyorsun abi? Merakımdan soruyorum.

Linç kampanyasında buranın da ekşiden çok geri kalır yanı olmadığını da görmüş oluyoruz. Bugünkü kurban Hatem oldu. Geçmiş olsun :ddd

Hocam hatırlarsın prodomates $ 3,5 TL iken kesin düşecek gibi bir mesajı vardı ve 8 falan olduğunda ben bayağı üzerine gitmiştim. Herif hep savundu, Erdpğan gibi ekonomistlik tasladı, bana yüksek perdeden laflar etti ama bir dönem sonra kendisi de anlayınca yav mecazi anlamda dedim ama sen anlamıyorsuna getirdi. Yüzü kızarması gerekirken zeytin yağı gibi olmaya çalıştı. Üslubu zaten kendi bilgisine eşdeğerdeydi. Şimdilerde kayıpları oynuyor.

Geri