J. J. Abrams ve Stephen King’den Küçük Korku Hikayeleri Dizisi Geliyor

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Castle Rock

j-j-abrams-ve-stephen-king-den-surpriz-proje-castle-rock-tan-fragman-filmloverss-720x400.jpg

J. J. Abrams ve Stephen King’i bir araya getiren sürpriz yapım Castle Rock’tan tanıtım fragmanı yayınlandı!

Fringe, Person of Interest, 11.22.63 ve Westworld gibi televizyon serilerinin yapımcılığını üstlenen ve son olarak ise 2015’te Star Wars: Episode VII – The Force Awakens’in yönetmen koltuğunda gördüğümüz; gizemi izleyiciye en etkili bir şekilde yansıtan yapımların vazgeçilmez ismi J. J. Abrams’tan yeni bir proje daha geliyor.
J.J. Abrams ve Stephen King’den Heyecan Verici Yeni Yapım: Castle Rock

Birçok televizyon serisi ve beyazperde yapımında imzası bulunan edebiyat dünyasının usta ismi Stephen King’in korku ve gerilimi bir arada bulunduran dünyasından çıkan bir hikaye, gizemli hikayelerin vazgeçilmez ismi J. J Abrams’ın elinden izleyiciye sunulacak. Bu iki önemli ismi bir araya getirecek olan, muhtemel seri Castle Rock’tan sadece hikayeye dair duyduğumuz sesleri ve bazı anahtar kelimeleri içeren; aslına bakılırsa merakımızı ciddi anlamda cezbeden bir tanıtım fragmanı yayınlandı.

Twitter’dan “Ormandaki aldatmaca nedir?” sorusuyla birlikte izleyiciyle paylaşılan tanıtım fragmanı, bizi bol sorulu bir hikayenin geleceğinin ilk sinyallerini veriyor gibi. Henüz yönetmenliğini kimin üstleneceği veya oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağını bilmediğimiz yeni yapımdan açıklamalar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Umarız ki bu heyecan verici projeye fazla beklemeden kavuşuruz! Yapımdan paylaşılan tanıtım fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[YOUTUBE]UGHupqE1LCI[/YOUTUBE]

J. J. Abrams ve Stephen King'den Sürpriz Proje: Castle Rock'tan Tanıtım Fragmanı! - FilmLoverss

Castle Rock Hakkında Yeni Detaylar Belli Oldu

jj_abrams_stephen_king_a_l.jpg

Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı paylaşılan ve arkasındaki isimlerle bizleri oldukça heyecanlandıran gizemli proje Castle Rock hakkında yeni detaylar belli oldu.

Kült yazar Stephen King’in bugüne kadar kaleme aldığı, Castle Rock’ta geçen çeşitli hikayeleri ve karakterleri bir araya getirecek olan diziyi ünlü yayıncı servisi Hulu izleyicilerle buluşturacak. Ayrıca Hulu, dizinin ilk 10 bölümü üzerinde de çalışmalara başlamış durumda.

Ayrıca fragmanı dışında hakkında hiçbir bilgi verilmeyen Castle Rock’ın yeni tanıtım yazısı, diziye dair ilginç ipuçları da barındırıyor:

king-kitaplar.jpg

Castle Rock, Stephen King’in en sevilen eserlerindeki mitolojik boyutu ve yoğun karakter anlatımını bir araya getiren, Maine ormanlıklarında geçen, ışık ve karanlıkla örülmüş destansı bir seri. Orijinal bir gerilim yapımı olan Castle Rock, bütün King dünyasını bir araya getiren temaları ve hikayeleri yeniden yorumlarken bir yandan da izleyiciyi en sevilen karakterler ile karşı karşıya getirecek.

Abrams ve King’in birlikte çalıştığı diğer Hulu yapımı 11.22.63’ün aldığı olumlu yorumlardan sonra Castle Rock için de beklentiler oldukça yüksek. King’in onlarca hikayesi ve yüzlerce karakteri içinden hangilerinin ekranlara taşınacağını ve birbirleriyle nasıl bağlandıklarını görmek oldukça ilginç olacak.

Stephen King’in fantastik yapıtları ve birbirleriyle bağlantılarını aşağıdaki ilginç grafikte görebilirsiniz.

stephen-king-universe-629x1024.jpg

https://frpnet.net/haberler/dizi-haberleri/castle-rock-hakkinda-yeni-detaylar-belli-oldu

Stephen King ve J.J. Abrams’ten Küçük Korku Hikayeleri Dizisi Geliyor

Daha önce Castle Rock ve Lisey’s Story dizileri için bir araya gelen Stephen King ve J.J. Abrams bu sefer küçük korku hikayeleri antoloji serisini geliştirmeye hazırlanıyor.

Yeni serinin haberi, Julianne Moore‘un başrolde olduğu Apple TV+ dizisi Lisey’s Story panelinde konuşan Stephen King‘ten geldi.

JJ Abrams‘a ait Bad Robot‘un yapımcılığını üstlendiği Lisey’s Story‘den bahsederken yeni projenin duyurusunu da yapan King, “JJ Abrams ile küçük korku hikayelerinin antoloji dizisini yapma üzerine konuştuk. Gerçekten çok korkutucu şeyler hakkında konuştuk.” dedi.

Stephen King‘in JJ Abrams ve Bad Robot ile çalışmalarının geçmişi James Franco‘nun oynadığı 2016 yapımı Hulu dizisi 11.22.63‘e kadar uzanıyor. Abrams, King’in eserlerinden uyarlanan antoloji serisi Castle Rock‘ın baş yapımcılığını da üstlenmişti. Ancak ikilinin tanışıklığı daha da eskiye dayanıyor.

J.J. Abrams ile aralarında Lost‘a kadar uzanan yaratıcı bir ilişki olduğunu belirten Stephen King, “Entertainment Weekly bizi bir araya getirdiğinde dizi hakkında konuştuk. Grupça dışarı çıktık ve bir korku filmi izledik. O zamandan beri J.J. ile iletişim halindeyim. Ve Bad Robot‘ta harika bir organizasyona sahipler. Onlarla çalışmayı seviyorum.” diye sözlerini sürdürdü.

Ünlü yazar küçük korku hikayelerinin ekrana ne zaman taşınacağı hakkında ise bilgi vermedi.

Geri