Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Sıfır beden mi olacaksııııııınnnnnnnHerkese günaydın!
Bugün bende diyetime devam etme kararı aldım.
Bundan 1 sene önce başlayıp 9 ay içerisinde 27 kilo vermiş biri olarak adına diyet demeyeyim de sağlıklı beslenme diyeyim.
Çünkü diyet dediğim zaman o bende işlemiyor.
Fast food yok...
Çikolata yok...
3 beyaz yok...
keskin bir viraj almazsam da (geriye verdiğim 7 kiloyu almışım) devamı gelir aydınlanmasıyla başladım bugün...
Spor salonuna kaydım duruyordu 15 gündür falan gitmiyordum... Oraya da devam edeceğimm
Yolumuz açık olsun paşam ilk hatırlatmamla karşınızdayım...
Ekli dosyayı görüntüle 119263
o kadar olmak istemiyorum ayşommm 38 beden olmuşum kilo alınca 36 bedene düşşem yeterli 7-8 hatta bi 9 kilo verirsem bu işi hallederimmmSıfır beden mi olacaksııııııınnnnnnn

Gidiyom la.ya şu spora gitmemek için yaptıklarına bak :ppp
Sen son zamanlarda bazi konulari kaçiriyosun bak.10. gün sonunda kilo kaybı nedir göremedim de..... kayıp yoksa hiç spam yapma kardeş.......................
Sen hainnnnnnAz önce koca bi tabak kremalı körili makarna yedim, birazdan da bi bisküvi pastası gömerim gibi ama siz devam edin hepinizi takdir ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum siz yaparsınız devamm :d