izmitten cevahir avm ye ulaşım?

Konu sahibi son olarak 2304 gün önce görüldü
kargoyu paketleyip gönderirim diyor eclipse yeterki konu açma =)

eskiden çıkmış sorular esprikli komikli konular açardı şimdi dertleri bitmiyor. : (((

anlatır mısınız..oraya ulaşım mı erenköy e ulaşımım mı daha kolay olur benim için?

Konuları önceden görmüş olsaydım yardımcı olurdum ama baya uzun süre olmuş. :)
Yine de dipnotları buraya koyayım belki lazım olur.

Özellikle de devamlı olarka İstanbul - İzmit arası seyehat eden birisi olarak ve İstanbul'u toplu taşıma ile en çok gezen insan olarak toplu taşıma ile ilgili soruları alabilirim.

Soruya gelince; Erenköy'e ulaşım, Cevahir AVM'ye olan ulaşımdan daha kolay tabii ki.

İzmit'ten İstanbul'a giriş yapan 200 numaralı bir otobüs var. İstanbul'daki 500T hatta kadar meşhurdur. O otobüse binerek İstanbul Kartal'daki Cevizli Köprüsü'ne kadar gelebilirsin.

Sonrasında tavsiye olarak sana Cevizli Köprüsü'nden E-10 otobüsüyle Uzunçayır Metrobüsü'ne gitmeni öneririm. Metrobüs zaten Mecidiyeköy durağına kadar götürüp seni Cevahir AVM'ye kadar ulaştırır. :)

metrobüsü kullanıyorum durakta inince hemen gözüküyor di mi ona buna sormak zorunda bırakmayın beni :s

dönerci kedi

nedir bu benim yol çilem ne zaman istanbula gelsem bi aksiyon oluyo şimdi de şimdi de boğazda koşu mağduru oldum :s metrobüs seferleri

dönerci kedi

metrobüsü kullanıyorum durakta inince hemen gözüküyor di mi ona buna sormak zorunda bırakmayın beni :s

dönerci kedi

Duraktan kafanı uzatınca göremezsin. Ama sormakta çekinmezsen 10 dakikalık yürüme mesafesinde ve yerini bulmak çok kolay. Zaten bir caddede bir yere sapmadan dümdüz yürüyeceksin.

Geri