İzmirli kız..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Daha baştan olaya 1-0 önde başlamasına sebeptir..

berkay - izmirli türküsü

şimdi hepsi o kadar güzel değil :D birbirimizi kandırmayalım güzel olanlarıda varda, daha az güzel olanda var zira çirkin kadın yoktur :).

İzmirli kız deyince akla güzel kız gelir fakat bir o kadarda cirkinleri mevcut:D

Efenim belediye tayt dağıtıyor bence bunlara.Zira bu kadar taytlı kız görmek normal değil.
Nasıl tembeller belli değil.:/

İzmirli kız Cumhuriyet kadını olarak yetişir,
İzmirli kız güzeldir ,güzel olmayanı da bakımlıdır hacılar bazıları bakımı badanaylada karıştırabilir

SAĞ duyusuna kulak vermeyen hiçbir kız, gözümde güzel olamaz.

Adını çıkarttıktalari kız.
Kızlarımız. .

Canım memleketimin kızları ozguvenlerini sevdiğim.

Bursa'nın efendime söyleyeyim Hakkari'nin kızlarından bi farkı yoktur.

Sabah bakkala, markete giderken bile kokteyle gidiyormuşçasına süslenip makyaj yapan kız. Erkekler pek sever.

diğer şehirlerde kızlara kız denirken, izmirde çiğdem denildiğini biliyor muydunuz?

İlk randevunda YKM önünde buluşalım demek
İzmir'li olmaktır.
Yazları her hafta sonu Çeşme'ye gitmek
İzmir'li olmaktır.

İzmirli bir kız; kimseye bağlanmaz, çok gerekiyorsa bağlar.
İzmirli bir kız; hastalıktan ölse bile kuafördeki randevusuna geç kalmaz. :)

Burzum Sevinç Pastanesi diyorum ben gariban miyim:((

Alsancak sahil in orada ki Koton dan alışveriş yaptıktan sonra gidip bi bira içer kesin.

Izmir şubesi dışındakilerin yorumlarının daha çok dikkate alınması gerektiğini düşündüğüm bir konu.15 yaşında bir kızın 20,20 yaşında bir kızın 27 gösterdiği bir şehir izmir. Erken olgunlaşmak için hiçbir kızın bu kadar çaba sarfettiği bir şehir var mı bilmiyorum.Arkadaşlarınızın etrafında güzelliğinizin bi şehir adı ile anılması yerine marka olmak olgun kalmak ya da sıkı olup fit durmak istiyorsanız yüzün hafta da 2 yüzün.

Geri