İzmir'in kızları gerçekten güzel oluyor mu (:

Konu sahibi son olarak 59 gün önce görüldü
En azından ben güzel olmayanına rastlamadım.

Doğrusunu söylemek gerekirse bir günlük izmir gezimde Türkiye'nin bile ortalamasının altında buldum bu şehri. Üstelik güzel diyebilecek kıza bile rastlayamadım :nee: Diyorlarsa vardır bi bildikleri ama ben en çok Akdenizli ve ''especially'' Eskişehirin kızlarını beğenirim :hey:

İzmir'in kızlarının güzelliği aşikar evet ama çok il gezmiş biri olarak doğudaki kızlara da hayran kaldım diyebilirim...

Yaşlarını aldık sıra güzelleştikleri kesin. 50 yaşında halamın eltisi var. Sanırsın kızıyla kardeş..

Başka bir boyut bu İzmir'in kızları.

Askerliğini izmirde yapmış biri olarak evet.
Hem güzeller hem de güzellik yapmayı severler.

askerligi izmir de yaptıgım ıcın bılırım iyidir ler :P kıbrıs sehıtler caddesının dılı olsada konussa :D

Izmire 3 sene once gitmistim .) carsi pazar obez oldu. Sarisin oluslari mi cazip geliyor turk toplumuna bilmiyorum fakat erken yasta kadinlastiklarini fark ettim. Ornek vereyim hemen 16 yaslarinda ergen bir kizin rahat 21 yasinda gosterdigini ve erken kartlastiklarini fark ettim. Her ilin kendine gore guzelleri vardir tabi guzellik anlayisi gorecilidir. Ben mesela minyon tipli uzakdogulu insanlari cok begenirim. Turkiye'nin dogusunda da cok guzel kizlar vardir mesela .)
Yine duygularima tercuman olmussun abla :sanabayiliyorum:

esk ye gelin görün bide :D

İzmirde sadece bir kez bulundum. Güzeller ve çok bakımlılar.

Güzeller fakat; tanıdığım çoğu İzmir li kızların burnu havada oluyor . Güzel oldukları için olsa gerek :)

Benim sınıf arkadaşım vardı o kız istisnaydı sanırım:p bakımlıydı ama güzel değildi cidden.d

Geri