İzmir'de Hastaya Bağıran Doktor

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
okulla yıllarca dirsek çürütürken aslında insanlıgını ve kalbini de çürütmüş bu kadın
senin dağıtacağın şifadan ne hayır gelir

Zaten insanlar o kadar anlayışlı ki,kimse annesine bile öf demiyor.
Şiddeti de normal bir davranış şekli yaptınız,kolay gelsin.

Böyle birçok örnek var, hemen hemen herkesin başına gelmiştir bu tür olaylar.
Hastaneye gidiyoruz, karşımızda egosu arşa değen bir insan müsvettesi sürekli insanı rencide edecek şekilde konuşuyor.
Yok efendim işleri çok zormuş yok efendim sinir stres oluyorlarmış falan filan.
İnsanlarla uğraşan her meslek böyledir ama hiçbir sebep bu şekilde insanları aşağılama hakkını size vermez.
Beğenmiyorsanız dayanamıyorsanız istifa edin defolup gidin. Devlet size o aldığınız maaşı insanları bu şekilde rencide edin diye vermiyor.

Bazı sağlık çalışanlarıda varki saatlerce acilde türlü türlü insanla uğraşmış ama halen adeta bir melek gibi insanı hasta olmaya teşvik ediyor o derece mükemmel bir muamelede bulunuyor.

Tamam cok insanla ugrasiyorlar, onlarin da sabri var ama bu kadın doktorlardan hic haz etmiyorum. bi cogu gerizekalı

Kendine saygısı olmayanın işine saygısı olmaz, işine saygısı olmayanın kimseye saygısı olmaz.
Saygısız ve faydasız, bağırmanın marifet olduğunu sanan insanlardan oldum olması nefret etmişimdir.

Para bir araçtır,insan ise amaç olmalıdır.
Kimse keyfi yere oraya gitmeyeceğine göre önce hizmete odaklanmalı doktor hanım.
Ne oluyor yani ,etik davranış mesleği icraatte önemli.İşini sevmeyen insan bir fırsatta ego zaafına yenilebilir.

Bir kaç hafta evvel böbrek yetmezliği tedavisi olan babamin yanında refakatçi olan annemin başına gelmiştir. Yalnız zannediyordu sanirim bakti sesi cikmiyor anneme bagirmis . telefonla arayarak ortalığı ayağa kaldırdım hastaneye gelip rezalet çıkartmak istemiyorum lütfen gerekeni yapın diyerek hastane yonetiminin annemi yanına çağırıp Özür dilemesi ve beni telefon ile arayarak Özür dilemeleri sonucunda konuyu şimdilik kapattım. Ama şimdilik. Dava etmeyeceğim anlamına gelmiyor elbette.
Susmayin arkadaşlar bu kişiler sistemin içinde bizler olmadan bir şey olamayacak kişiler yakinlarimiizi azarlama hakkını kendinde buluyor anne ve babama kim ne derse desin asla peşini bırakmam.
Pişman ederim.

Geri