İzmir'de gece yarısı aracına aldığı 'müşteri'nin vurduğu taksici hayatını kaybetti, saldırgan yakalandı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Su bakisa bakar misiniz ya, yuzunde gram guzellik yok kin nefret ofke dolu.

• Beğen
Tepkiler: ne
gecenin bi vakti taksiye el kaldırırsak ve bizi almazsa, küfür edeceğiz arkasından değil mi

Her olayı siyasiye bağlamak çok saçma direkt insanlık suçu var burda.. şu partiyi o partiyi tutuyormuş, yok kürtmüş, aleviymiş, çerkezmiş blablabla insan diye baksana direkt..
Canım bir ara Amed ile Bursaspor maçından sonra kurdolarin yazdıklarını görmedin sanırım onlara da aynı tepkiyi verseydin keşke

video yayımlanmasaydı keşke. adamcağızın yakınları görecek bir şekilde, ömür boyu unutulmayacak korkunç bir travma. haberin detaylarına geç hakim oldum, gördüğümden beri içimi derin bir sıkıntı kapladı. sadece taksiciyi değil iyiliği de yok etti. kim kime yardım eder artık benzer bir durumda? yakalandı muhtemelen ama detaylar gelmedi. kim bilir kaç sabıkası var görücez, ama gezsin dışarda.

video yayımlanmasaydı keşke. adamcağızın yakınları görecek bir şekilde, ömür boyu unutulmayacak korkunç bir travma. haberin detaylarına geç hakim oldum, gördüğümden beri içimi derin bir sıkıntı kapladı. sadece taksiciyi değil iyiliği de yok etti. kim kime yardım eder artık benzer bir durumda? yakalandı muhtemelen ama detaylar gelmedi. kim bilir kaç sabıkası var görücez, ama gezsin dışarda.
Yakalanmış adam

Bunun bir hayatı yok ki idam edesin. Her gün bir parça etini kopartıp pansuman yapacaksın. Ceza bu olur. Bir yıl içinde ölmesi planlanarak işkence edilecek. Hergun düzenli olarak işlediği cidayetin video kaydı izletilecek.

Önerim bu ceza olarak.

Soğukta üşümesin diye araca aldığı yolcu tarafından öldürülen 2 çocuk babası Oğuz Erge, aslında fotoğraftaki terörist tarafından öldürülmedi.

Bu ülkenin yargı sistemini bozanlar tarafından öldürüldü. Siz bu teröriste kızıp içinizi soğutabilirsiniz ancak asıl kızmanız gerekenler:

14 Temmuz 2023 Tarihinde TBMM’de kabul edilen yeni infaz yasasına onay verenlerdir. TBMM'den geçirdikleri bu yasa nedeniyle bin türlü katil, sapık ortada geziyor.

Bu işin partisi yok, sizden büyük güç olamaz. Bu infaz yasası yürürlükte oldukça her gün biriniz nedensizce öldürüleceksiniz:

YENİ İNFAZ YASASI:

HAPİSANEDEN BULUNAN BAZI HÜKÜMLÜLERE, KAPALI CEZAEVİNDEN AÇIK CEZAEVİNE 3 YIL ERKEN GEÇME VE BURADAN DA TAHLİYE İMKÂNI GETİRİLDİ.

BU HÜKÜMLÜLER ARASINDA: KATİLLER, İNSAN YARALAYANLAR, CİNSEL SALDIRIDA BULUNANLAR, ÇOCUKLARIN CİNSEL İSTİSMARI, YAĞMA VE UYUŞTURUCU SUÇLARINDAN HÜKÜM GİYENLER OLMAK ÜZERE ONLARCA SUÇTAN MAHKÛM OLANLAR YER ALIYOR.”

Son süreçte yaşananların yıllardır süre gelen yeni bir toplum inşa sürecinden bağımsız değerlendirilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu olaydaki cani tipin sabıka durumunu bilmiyorum ama onlarca sabıkası olan tiplerin sanki hiçbir suç işlememişler gibi sabıka zincirine yeni bir halka eklemek üzere sokağa salınması akıl alır gibi değil. Hayatımız koca bir Show Haber bültenine döndü. Sürekli bilmem kaç suçtan sabıkası ve hatta aranması olan tiplerin birilerini bir yerlerde katlettiğine şahit oluyoruz. Bu normal değil ama olayların sayısı bunların normalleşeceği noktaya erişti. Kolluk kuvvetlerinin ve yargı sisteminin vatandaşın güvenini yeniden tesis etmek adına artık radikal adımlar atması gerek.

Görsel ve videolar olmasaydı ailesi için çok kötü izler kalır :(

Koca bir ülke resmen Teksas’a döndü

Son süreçte yaşananların yıllardır süre gelen yeni bir toplum inşa sürecinden bağımsız değerlendirilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu olaydaki cani tipin sabıka durumunu bilmiyorum ama onlarca sabıkası olan tiplerin sanki hiçbir suç işlememişler gibi sabıka zincirine yeni bir halka eklemek üzere sokağa salınması akıl alır gibi değil. Hayatımız koca bir Show Haber bültenine döndü. Sürekli bilmem kaç suçtan sabıkası ve hatta aranması olan tiplerin birilerini bir yerlerde katlettiğine şahit oluyoruz. Bu normal değil ama olayların sayısı bunların normalleşeceği noktaya erişti. Kolluk kuvvetlerinin ve yargı sisteminin vatandaşın güvenini yeniden tesis etmek adına artık radikal adımlar atması gerek.
O kadar hapisane yok. Bunları beslemek zorunda da kalıyoruz. Benim önerim güney amerika hapisane modelleri. Günde 100 kişi koyuyorsun 150 ceset çıkıyor içeriden. Mis gibi. Ama işte bizde yapsan bunu tinercileri değil muhalifleri koyarlar içeri. İstenen yönde ilerlemez arınma.

Geri