İzmir'de gece yarısı aracına aldığı 'müşteri'nin vurduğu taksici hayatını kaybetti, saldırgan yakalandı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İzmir’in Gaziemir ilçesinde taksi sürücüsü Oğuz E. (44), D.E. tarafından tabancayla 3 el ateş edilerek vuruldu. Araç içi kamerasına yansıyan olayda, 'Bazı insanlara güvenmeyeceksin' dediği duyulan saldırgan, bir ara yaralı taksi şoförüne de tokat atıp olay yerinden uzaklaştı. Öte yandan saldırgan D.E. polisin operasyonu ile yakalandı. Taksici ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, önceki gece 03.30 sıralarında Gaziemir ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Buca ilçesi Göksu Mahallesi’nden yüzü maskeli müşteriyi alan taksi sürücüsü Oğuz E. (44), müşterinin yol tarifi üzerine aracını hareket ettirdi.

SOĞUKKANLILIKLA 3 EL ATEŞ ETTİ

Taksi sürücüsü Oğuz E., saldırgan müşteri tarafından bir süre yanlış adreslerde gezdirilmesinin ardından, istenilen adrese geldiğini belirterek aracı durdu. “Borcumuz ne kadar” diyen saldırgan, “221 lira kardeş” diyen sürücüye, cebinden para çıkarır gibi yaparak yanındaki tabancayla 3 el artarda ateş etti.

SALDIRGAN "BAZI İNSANLARA GÜVENMEYECEKSİN" DİYE NASİHAT VERDİ

Taksi şoförü Oğuz E., saldırı sonrası yan koltuğa devrilip acı çekerken, araçtan inen saldırgan ön yolcu kapısını açarak aracın içerisine girip yaklaşık 10 dakika boyunca bir şeyler aradı. Araç içi kamerasına yansıyan görüntülerin bir kısmında "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" dediği duyulan saldırgan, bir ara yaralı taksi şoförüne de tokat atıp daha sonra aracın dışında dakikalarca bekledikten sonra olay yerinden ayrıldı.

TAKSİ ŞOFÖRÜNÜ YANLIŞ ADRES VEREREK DAKİKALARCA OYALADI

Saldırgan müşterinin taksi şoförünü oyaladığı anlar araç içi güvenlik kamerasına yansıdı. Bir süre yol gittikten sonra “Buca Belediyesi arka tarafında spor salonuna” gideceğini söyleyen saldırgana, taksi sürücüsünün “Abicim Gaziemir’deyiz” dediği ve saldırganın da “Orası olması gerekiyor" dediği duyuluyor.

“SOĞUK HAVA ALAYIM DEDİM. İNSANLARI YOLDA BIRAKMAK OLMAZ”

Görüntülerin bir kısmında ise taksi şoförünün, “Bende arabayı daha yeni aldım. Şoför arkadaşı bıraktım, eve gidiyordum. Çalışmayacağım zaten araba arızalı. Sanayiye bırakacağım sabah arabayı. Soğuk hava alayım dedim. İnsanları yolda bırakmak olmaz. Sen o maskeyi takarsan kimse durmaz abi” derken saldırgan ise “Hastayım ondan takıyorum abi” diyor. Şoför Oğuz E. ise “Ben alırım niye almayacağım. İnsanı bu havada sokakta mı bırakalım dışarısı buz gibi” dediği duyuluyor.

Odatv.com

Seni yetistiren anaya, seni okutan ogretmene de lanet olsun

gecenlerde de 11 kisiyi bicaklayan birinin haberi vardi

sabah hastaneden gelirken metrodan ciktim
kendi kendine konusan biriyle karsilastim
buyuk ihtimal kulaklikla konusuyodu
yanimdan gecerken bakislari falan cok acayipti
aklima bunlar geldi
kendimi hic guvende hissetmiyorum

İnsanlardan bende korkuyorum artık bakışları çok tuhaf korkutucu

Nasıl bir ülke olduk. Scope’un dediği gibi hiç güvende hissetmiyoruz artık kendimizi. Yolda yürürken yok yere birileri tarafından öldürülebiliyorsun.

Adam vefat etmiş, gerçekten çok kızgınım. Bu kadar sabıkası olan birisi sokakta olmasa bu adam bugün vefat etmiş olmayacaktı.
Dünden beri çok etkiledi bu olay beni, her zaman diyaloğ kurduğum insanlara söylediğim şey şu.
Haberlerde, sosyal medya platformlarında, gazetelerde vs gördüğünüz olaylar, başıma gelmez diye sakın düşünmeyin.. değer miydi lan şu adamı öldürmeye, aşağılık insan.
Soğukkanlı tavırları beni delirtti, yakınlarına sabırlar diliyorum. Benzer kaçıncı olay, yazık.

Sadece başı dışarıda olacak şekilde küvetin içine oturtacaksın bunu. Ardından yüzünü bal ve süt karışımı ile kaplayacaksın ve sineklerin beslenmesine bırakacaksın. Birkaç günün ardından sinekler, kurtlar, böcekler derken canlı canlı çürüyecek. Ya da kızgın yağı burun deliklerinden, soluk borusundan yavaş yavaş içine akıtacaksın. Ne yazsam ciğerim soğumadı.​

kendi halinde birileri olarak biz neden bu kişilerle birlikte yaşamaya zorlanıyoruz, devlet neden devletliğini yapıp toplum içinde bu çürük kişileri ayırmıyor. iyiyi kötüyü ayır. rehabilite ettim topluma kazandırdım diye bir şey yok.

abi..
abi canilik yapmaya gerek yok..

Şu ülkenin insanı Afganistan Pakistan,Bangladeş’i hak ediyor! Böyle cennet bir yeri hangi ruh hastaları cehenneme çevirebilir ki başka?
Artık kimseyle tartışmıyor,muhatap olmuyorum izine giderken.her an başına ne geleceğini kestirmezsin.hepsi silahla,bıçakla geziyor en sıradan tartışma bile ölümle sonuçlanıyor..

Kanun yok ceza yok duba yok böyle o.cları çok
İnsanlık da öldü taksici de öldü
Allah rahmet eylesin.

Aşırı aşırı aşırı üzüldüm ve sinirlendim dağa taşa sovesim var. Ulan ya, nasıl ya diyip duruyorum.. videoyu ilk izledigimde inanamadim nasıl bir devirde yaşıyoruz aklım almiyor.

bir film repliginde dünyanın en büyük günahının hırsızlık olduğu geciyor.
bu olay insanin iyiye olan, iyiliğe olan inancını da gasp eden bir olay, toplumun duyarsizlasmasina kadar gidebilecek bir eylem.
cok uzun zamandır, dışarıda başımıza bir şey gelmesin diyerek belli başlı olaylara tepki göstermeyi, karşı durmayı bırakmıştık zaten artık basi dertte olana yardım etmekten de geri duracağız, görmezden geleceğiz.
duyarsizlasmaya, üç maymunu oynamaya devam edeceğiz.
Allah rahmet eylesin.

Gecenin bir yarısı aracına yolcu alan taksiciler mutlaka diğer arkadaşlarına ya da durağa "Yolcu aldım" diye bilgi verir ancak burada bu detay atlanmış galiba ayrıca yolcunun, sürücünün yüzünü görecek şekilde çapraz oturmak yerine taksicinin arkasına geçmesi de şüpheli bir tavır...

Ne söylenebilir ki? Yaşanan vahşet bir tarafa, son yıllarda suça eğilimli insan sayısında artış var.

Videoyu izlediğimden beri aklıma gelip duruyor gerçekten çok üzüldüm. Rabbim ailesine sabır versin. Nasıl bi çağa denk geldik, nasıl insanlarla bi aradayız, yarın bi gün bizim başımıza neler gelecek insan düşünmeden edemiyor..

çok korkutucu ve üzücü bir şey. tek derdin evine ekmek götürmek iken, bir de üzerine iyilik yapayım diyorsun; öldürülüyorsun. şansa yaşıyoruz diyoruz, ama o da kendi şansımıza değil, iç güvenliğimizin bize sunduğu şansa göre. elini sallasan 8478514 kaç tane sabıkası olan adama denk geliyorsun. hırsızlık oluyor, 251847 tane sabıkası olana denk geliyorsun; cinayet işleniyor, bir bakıyorsun, adam 3 kişiyi daha öldürmüş. yani, ne denir bilmiyorum artık. her an yolda, arabada, yürürken ya da bir cafede otururken ölebilirim, ölebilirsiniz.

Gecenin bir yarısı aracına yolcu alan taksiciler mutlaka diğer arkadaşlarına ya da durağa "Yolcu aldım" diye bilgi verir ancak burada bu detay atlanmış galiba ayrıca yolcunun, sürücünün yüzünü görecek şekilde çapraz oturmak yerine taksicinin arkasına geçmesi de şüpheli bir tavır...

Ne söylenebilir ki? Yaşanan vahşet bir tarafa, son yıllarda suça eğilimli insan sayısında artış var.
Böyle bir cani için de idama karşı mısın? Böyle birinin yaşama hakkı var mı

Böyle bir cani için de idama karşı mısın? Böyle birinin yaşama hakkı var mı

İdam cezası uygulanan hiçbir yerde yeni suçlarda azalma yok. Yeni oluşması muhtemel suçları önlemeye çözüm değil.

Suç oluşmadan önlem almak gerekiyor ve güvenlik tedbirleri artırılmalıdır.

Şiddete, can alınmasına her koşulda karşıyım ve idama da karşıyım.

Geri