sanılanın aksine çoğu izmirli değildir ve güzelliklerini izmir'den almazlar. güzeli de boldur tabii ama onları asıl güzel yapan şehrin medeniyetinin vermiş olduğu özgürlük ve bu özgürlüğün özgüvenlerine yansımış olması. güçlü bir özgüven en iyi estetikten daha etkilidir bir kadını güzelleştirme konusunda. hal ve hareketlerinde ayrı bir hava vardır tabii karakteristik özelliklerine göre bu hava kimisinde çok çekici dururken kimisinde oldukça itici durur.
bi de bi ara kapri şortlarla denize giriyorlardı, o zaman benim aklı başımda ilk izmir'e gidişimdi. hepsi o kaprilerden giyiyordu, bildiğin erkek şortu işte ama bi şekilde güzel duruyordu. ben giysem mesela o an pişik olmuşum da abim şortunu vermiş gibi hissederdim. o sene tatilin ikinci ayağında izmir'deki kuzenimle mersin'e geçtik, tabii o şortla giriyordu denize... mersin, adana, antep ve urta halkı şokta tabii... üstte bikini ama altta erkek şortu....
bu arada izmir erkeklerini de konuşalım... ben hala 10 sene önce bostanlı sahilde gördüğüm çocuğun üstüne bir yakışıklı görmedim. keşke hala orada olsa...