İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon: Tunç Soyer de gözaltına alındı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

İzmir Cumhuriyet Savcılığı tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik başlatılan soruşturmada eski başkan Tunç Soyer'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.​

1751344387959.png
İzmir Cumhuriyet Savcılığı tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne, yönelik "yolsuzluk" ve "usülsüzlük" iddialarıyla başlatılan soruşturma kapsamında sabah saatlerinde operasyon düzenlendi.

Soruşturma kapsamında 120 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan isimler arasında CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da bulunuyor.

Kaynak

Ben İzmir`e üzülüyorum cennet gibi bir şehrin bu kadar döküntü ve bakımsız olması içler acısı komple Kayyum atanıp başka birinin dokunması gerekiyor yazık

Bir partinin iktidarının ömrünü uzatmak için elindeki gücü kötüye kullanmasıdır bunun ismi aynen Balyoz ve Ergenekon kumpas davalarında olduğu gibi. Ama tabiiki bu millet, partiler, kurumlar,.... da hak ediyorlar. Daha beter olun ve siz bana Türkiye düşmanı demeye devam edin. Sizin gibilerin tümünün canı cehenneme.
İşte böyle bir ülkede önüne altın tepside su salar yaşanmaz, devlet kurumları yozlaşmış, millet yalaka, omurgasız, karekteri zayıf ve korkak, hukuk yok olmuş, rüşvet, yoksuzluk almı başını gifiyor, iktidar olmak için tüm yollar mübah,........

Son düzenleme:
68638874412c8850.jpg
Yiyin birbiribizi.

Yaklaşık 20 sene olmuştur sanırım. Bir kere İzmire gitmiştim. Körfez "Bok" kokuyordu" Yeğenim yakın zamanda İzmire okumaya gitti. Ve halâ "Bok" kokmaya devam ediyormuş. İnsanları alışık olmalı.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Adam Chp’li belediye başkanı bırakmayacak ülkede belli..
"Wehret den Anfängen" diye bir deyim var Almancada, bu yaşananlar tamda o deyimin açıklaması gibi. Tren çok önceden kaçtı ve o dönem en büyük desteği de bugünün mağdurları verdi. Kendi düşen ağlamaz, kurtla yatarsan sonun kaçınılmaz.

"Wehret den Anfängen" diye bir deyim var Almancada, bu yaşananlar tamda o deyimin açıklaması gibi. Tren çok önceden kaçtı ve o dönem en büyük desteği de bugünün mağdurları verdi. Kendi düşen ağlamaz, kurtla yatarsan sonun kaçınılmaz.
Biz Alman değiliz.
Türkçe'ye çevirip öyle anlat.

Biraz uğraş becerirsin. Etrafın almancı dolu rica et sana açıklarlar, tabbi onlar hanso değilse. En azından ne kadar almancaları var öğrenmiş olursun.
Gramer hatan olduğunu söylüyorlar. Ama Türkçe düzgün bilmedikleri için çeviremediler.

Selamımı söyle onlara, sana doğrusunu yazıp versinler sendr onu burada paylaş.
Senin adresini soruyorlar. Vereyim mi? Ziyaretine gelmek istiyorlar. Varlığına çok sevinmişler.

Son düzenleme:
Bu olaya sahip çıkmam. İmamoğlu olayı ile hiç alakası yok. Belediye güvenceli kooperatif kurup, insanların parasını alıp evlerini teslim etmediler. Yarım kilo altın kaptırdı bir arkadasim 2021 de bunlara.

Geri