İzlenmesi gereken yabancı diziler

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Ah son zamanlarımın en tavsiye edilebilecek dizi How to get away with murder? İzlenmeli izletilmeli

Shamelles
Spartacus
The 4400
Nip tuck
Rome
South Park :p
The Twilight Zone
X Files
Lost girl

Aklıma gelenler .

Kafani dinlemek istiyorsan, dram istemiyorsan 'Malcolm in the middle' dizisini tavsiye ederim. Bir aile icerisinde 4-5 erkek kardesler var, cok komikler. Anneleri babalari da ayri komik : ))

Gunluk hayatlarinda olanlar gosteriliyor, okul gunleri, kavgalari, mutluluklari, yani baya gercekci.

Olum çok kültürlüsünüz.s
Ben rocky 1-2-3 falan diyorum diziyse şayet .s

Sense8 ( Konusu ilginç ama marjinal görüntüleri var .. Rahatsız olabilirsiniz )
The Expanse ( İlk sezonu bitti .. Yavaş ilerlese de son üç bölüm soluksuz bırakıyor )
True Dedective 1 - 2 ( Ustaların geçidi )
The Walking Dead ( Net aleminin en çok indirilen dizisi )
Game Of Thrones ( Bir dehanın fantastik başyapıtı )
Dexter ( Özlüyoruz seni reis )
Breaking Bead ( Senide özlüyoruz üstad )

Bu dizileri izleyin kâfi ..

Dexter der geçerim.

EkSen abi sense8'ti senin izlediğini görmek çok korkuttu beni ya. ben de arkadaşın önerisiyle başladım ama baya kız kıza, erkek erkeğe iş götürüyolar. hadi beni geç de sen nasıl izledin o diziyi. :d

EkSen abi sense8'ti senin izlediğini görmek çok korkuttu beni ya. ben de arkadaşın önerisiyle başladım ama baya kız kıza, erkek erkeğe iş götürüyolar. hadi beni geç de sen nasıl izledin o diziyi. :d

O bölümleri hızlıca geçtim ya da atladım ama gerçekten aile ile izlenecek dizi değil .. Holywood zaten bunu uzun süredir yapıyor .. Bilinçaltımıza eşcinsel ilişkinin normalitesini kazımaya çalışıyor şerefsizler ..

Son dönemlerde çıkan en iyi dizilerden biri olarak westworld tavsiye ederim.

Westworld baslarda sıkıcı gibi ama sonra aciyor, gayet güzel.
11.22.63 idi sanirim o da fena değildi ama sonu beni tatmin etmedi. Yine de izlenebilir mini bir dizi.

izleyecek dizi bulmakta zorlanıyorum person of interest sonrası blacklist biraz o açığı kapattı diğer izlediklerim hepsi sezon finalinde neyse ki game of thrones'un başlamasına az kaldı

Skins. Kimseyi görmedim ben senden daha güzel.:/

K-M4dMTxjYwgUaWwJpiUtxNzKXesrbVmWnZYq9_5f6M5zC-BX1nbGbclsAegV0jbMD6Wrmzi3N0hhsvD1QV8fj3RLTAUYuZylvRLGCX4ge88HY_xLXMMo6BHxMsc7_nmBtFO9AndW-XJRCarFXm2HDdx-22t_Fk=w443-h332-nc

" contratiempo " suç, gizem ve gerilim. İzlemeyen varsa tavsiye edilir.

Geri