İzlenebilecek Korku Filmi Önerileriniz

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Yorumlardaki çoğu korku filmi germiyor bile insani. Bi ara unutmazsam buraya yabancı korku filmlerinden bir kacini yazacağım.
Türk korku filmi dışında diğer filmler korkutmaz beni kolay kolay. Türklerin yaptıkları da aniden bi yerlerden firlama olduğu için tırsıyorum çünkü tikim var.

Dünya üzerinde en korkunç olan filmler gerçek olanlar , ben bunu yazarken bile oradalar. Belki de yanı başınızda siz bunları içinizden zikrettiğiniz için;

dabbe 1-2-3-4-5-6 , siccin , el cin ,3 harfliler beddua,magi,azazil,ammar,şeytanı racim,alem-i cin,musallat 1 , musallat 2 , bezm-i ezel , aish ezel

Dünya üzerinde en korkunç olan filmler gerçek olanlar , ben bunu yazarken bile oradalar. Belki de yanı başınızda siz bunları içinizden zikrettiğiniz için;

dabbe 1-2-3-4-5-6 , siccin , el cin ,3 harfliler beddua,magi,azazil,ammar,şeytanı racim,alem-i cin,musallat 1 , musallat 2 , bezm-i ezel , aish ezel

Musallat 1 baya korkutuyor insani. 2.si o kadar sarmadı beni

Musallat 1 baya korkutuyor insani. 2.si o kadar sarmadı beni

ne demek korkmadım;
1317604469.png

bi gece dükkanda arkadaşlarla film izleyelim dedik, dükkanı kapattım filmi seçiyoruz mallar korku filmi dedi açtık izledik eve giderken gece sokakta 8 tane sap kol kola yürüyorduk, evin kapısına kadar bıraktırdım kendimi, yanlış olmasın apartmanda 3 kat çıkardım direk dairenin kapısına kadar bıraktılar....

Siccin serisi korkunun nirvanasıdır.. Bitanesi yasaklanmıştı izleyenler kalp krizi geçirdiği için.

bence türk en korkunc film serisi Siccin
belki musallat 1 de olabilir digerleri çöp bence

Geri