İzlemeye Doyamadığınız Oyun Trailer'ları

Konu sahibi son olarak 2877 gün önce görüldü
cinematic trailerlara bayılıyorum ya, bunlar genelde Blur isimli bi stüdyodan çıkıyormuş sanırım ve yaptıkları çalışmaları harmanlayarak şu videoyu ortaya çıkarmışlar

hd izleyin
Animation/FX Reel on Vimeo

[YOUTUBE]SQng7EkJHOI[/YOUTUBE]

Her ne kadar sneak peak olsa da mükemmel.

Assassin’s Creed Rogue
[YOUTUBE]O85H4zECAYM[/YOUTUBE]​

bu oyun pc'ye çıkmazsa kendimi yakarım

[youtube]AonHaZO7soQ[/youtube]

[YOUTUBE]1-l29HlKkXU#t=96[/YOUTUBE]

Yeni nesil oyunların en iyisi ve en iyi trailerlarından biri hastası oldum bu oyunun ya heleki müzikleri fena fena

[YOUTUBE]vzHrjOMfHPY[/YOUTUBE]

Ne kadar çok velet oynasa da arkadaş grubum ile en zevk alarak oynadığım oyundur. Cinematiği de çok iyi

Aynen bende kızıl saçlıyı seviyorum :D rpg sevmediğini sölemiştin bende online olmayan oyunlardan çabuk sıkılıyorum :D

Hayatta kalma oyunu seviyorsan Dont starve oyna acayip sarıyor arkadaşların ilede oynayabiliyorsun :D

Aynen bende kızıl saçlıyı seviyorum :D rpg sevmediğini sölemiştin bende online olmayan oyunlardan çabuk sıkılıyorum :D

Hayatta kalma oyunu seviyorsan Dont starve oyna acayip sarıyor arkadaşların ilede oynayabiliyorsun :D

kızıl değil yahu şu peşinde koştukları kedi kırmasını diyorum :D böyle kuyruklu kulaklı yarı insan yarı hayvan şeylere furry diyorlar .p

left 4 dead, killing floor falan denedim onlar da sarmadı, bana böyle sükse yapmış AAA+ oyunlar lazım

kızıl değil yahu şu peşinde koştukları kedi kırmasını diyorum :D böyle kuyruklu kulaklı yarı insan yarı hayvan şeylere furry diyorlar .p

left 4 dead, killing floor falan denedim onlar da sarmadı, bana böyle sükse yapmış AAA+ oyunlar lazım

Biliyorum hacı ondan bahsettiğini ben kendi beğendiğim heroyu yazdım sadece :D yoksa furry diye googleda arayıp öğrendim çoktan :D

al sana oyun :D
[YOUTUBE]fnzObN6FUEI[/YOUTUBE]

görmüştüm o oyunu, orjinali Attack on Titan adlı animedir güzeldir animesi :D

Geri