İzlemeye Doyamadığınız Oyun Trailer'ları

Konu sahibi son olarak 2881 gün önce görüldü
cinematic trailerlara bayılıyorum ya, bunlar genelde Blur isimli bi stüdyodan çıkıyormuş sanırım ve yaptıkları çalışmaları harmanlayarak şu videoyu ortaya çıkarmışlar

hd izleyin
Animation/FX Reel on Vimeo

blur bu alanda en iyisi diyebiliriz adamların üzerine cinematic yapan bir firma yok belki blizzard ile yarışabilirler ama kesinlikle blur studio derim

bu oyun sadece PS4 için çıkacak :(

Uncharted 4 gameplay

[youtube]sB0xy74Zrj8[/youtube]

mortal kombat oyun oynamak istiyorum fakat çok pahalı geliyor fiyatları :(

[youtube]AB6P5gpNan0[/youtube]

everybody switch games we're playing superheroes now

Bende arada gamepad ile oynuyorum pc ,bir türlü alışamadım gitti. ps2 zamanında iyi fps oynardım oysaki.

alışılıyor ya, şu son dönemde fpsleri hep gamepad ile oynadım COD AW, FC4, Metro LL, GTA 5, Tomb Raider vs..
abim pek oyun oynamaz bi sistem topladım ona açtım far cry verdim gamepadi eline düz yolda yürüyemedi adam :D ama ısrarcı olursan alışırsın

alışılıyor ya, şu son dönemde fpsleri hep gamepad ile oynadım COD AW, FC4, Metro LL, GTA 5, Tomb Raider vs..
abim pek oyun oynamaz bi sistem topladım ona açtım far cry verdim gamepadi eline düz yolda yürüyemedi adam :D ama ısrarcı olursan alışırsın

Bakalım belki alışırım :D gamepad rahat geliyor tabi bir fare etmiyor ama rahat hiç yoktan :D
Bende gta 4 oynuyorum arada baya zevkli oluyor :D neyse ufaktan kaçayım ben gözler gitti benim hadi iyi geceler :)

-what are you doing?!
+killing monsters...
[youtube]7i23ZDoxClk[/youtube]

[YOUTUBE]watch?v=XWIJTydRLt8[/YOUTUBE]

Geri