İzlemesi Zor 19 Rahatsız Edici Film

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Konunun denk geldiği iyi oldu bir ara bende bi arşiv paylaşımı yapayım tek başıma açıp (bir insan neden böle filmleri izler) tepkisinden korktum filmlerden bukadar korkmadım halde , ayrıca listede cannibal holocout , ve live videoların olduğu Face of death de olmalıydı bence

Konunun denk geldiği iyi oldu bir ara bende bi arşiv paylaşımı yapayım tek başıma açıp (bir insan neden böle filmleri izler) tepkisinden korktum filmlerden bukadar korkmadım halde , ayrıca listede cannibal holocout , ve live videoların olduğu Face of death de olmalıydı bence

Yap listeni XasthR , bekliyorum :bekle
Hatta listeleri çarpıştıralım :P

ping flamingos, cannibal holocoust/ferox, serbian film, nekromantik, ichi the killer, suspiria :somurt:

Bence aralarına bu film de eklenmeli.
Ben gerçekten izlemekte baya zorlanmıştım.
Yaşanmış bir olaydan yola çıkılarak çekilmiş olması da baya etkili olmuştu bunda.
330px-Barda_film_afi%C5%9Fi.jpg

Bir gece yarısı, arkadaşlarının işlettiği barda son biralarını içip eve dönecekken içeri giren beş kişilik bir grup tarafından silahla alıkonulurlar. Elleri, ayakları, ağızları bağlanan gençler sabaha kadar dayak, işkence ve tecavüze maruz kalırlar. Kendilerini alıkoyan grubun görünürde hiçbir amacı yoktur. Yaşları 20 ile 45 arasında değişen bu grup, hayatlarında eksik kalan her şeyin hesabını hiç tanımadıkları bu gençlerden çıkartırlar.​

Geri