İzlemesi Zor 17 Rahatsız Edici Film

• Kullanıcı Exodus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Dikkat! Bu video rahatsız edici görüntüler içermektedir. 18 Yaşından küçüklerin izlemesi tehlikeli ve yasaktır.

[YOUTUBE]8Doy5mzBQNY[/YOUTUBE]​

Hostel ile Dönüş Yok'u izledim bunların içinde sadece.
Birinin matkap sahnesi,diğerinin çekiç sahnesi,gerçekten ürkütücüydü.

içlerinden 4-5 ya da 5-6 -tam saymadım- filmi izledim, güzel filmler. izleme listemde de olan filmler var, en kısa zamanda izlicem. böyle hastalıklı filmlerden büyük zevk alıyorum

8 tanesini izlemisim size tavsiyem 1. Ve 6. Filmleri izlemeyin korku degil bu filmler rahatsız edici 1 numara beklediğim gibi Sırp filmi seçilmiş

Deccal ile Gece ve Sis'i izlemişim sadece. Gece ve Sis o kadar rahatsız edici değildi diye hatırlıyorum. Görüntüler çok rahatsız etse de izleme isteği duymadım değil.

Teşekkürler.

8 ini izlemişim. Srpski tahmin edildiği gibi 1 numara.

Bir çoğunu izlemiştim sanırım 1970 li yılalrın filmlerini izlemedim sadece.
İnanın her böyle iğrenç film izlediğimde o senaristin kafasında olmak istiyorum. Ne yaşıyorlar da bunları yazıyorlar.

Bir sırp filmi , insanı insanlığından soğutur o derece.Psikolojisi sağlam olmayanlar izlememeli.

Siz izlemeyin dedikçe benim izleyesim geliyor.:p

sırp filmini izlemiştim, soundtrack'ı harika değil mi ey forum üyeleri

İzleyin bence bünyenizin sınırlarını aşın neleri kaldırabileceğinizin farkına varın. Bir yerlerde bunların gerçekten yapıldığı veya yapılabileceği gerçeğini kavrayın farkındalık güzel şeydir.

İzleyin bence bünyenizin sınırlarını aşın neleri kaldırabileceğinizin farkına varın. Bir yerlerde bunların gerçekten yapıldığı veya yapılabileceği gerçeğini kavrayın farkındalık güzel şeydir.

Tam da bu amaçla izlemek istiyorum aslında sayın Exodus. Çok güzel açıklamış arkadaşımız.

Benimde gece ve sis filmi dikkatimi cekti kaliteli görüntüye ulaşırsam indirip izlicem

Geri