İzlediklerim (Filmler)

• Kullanıcı Flu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2433 gün önce görüldü
Dün izledim güzel ve sürükleyici önce biraz tırstım sonra konu başka yere gitti resmen drama bağladılar ama hoştu tavsiye ederim

[YOUTUBE]twbGU2CqqQU[/YOUTUBE]

Tavsiye için teşekkürler.

rica ederim, tavsiyelerim devam edecek takipte olun

Seni bir an bile gözümüzün önünden ayirmayacagiz.
O güzel gozlerine dikkat et film izlerken yorma, öptüm çok.

Bir insanın nasıl damarına basılır gıcık ediliri anlatan güzel filmdi :D beklentimin çok üstün de çıktı güzel bi arkadaşlıkla başlayıp sonuna doğru gitikçe tuhaflaşan bir filmdi

[YOUTUBE]Dc4iKKI8TZ4[/YOUTUBE]

26731595_10208480880178546_8937413549918500951_n.jpg

"İlk izlediğinde gönlü Ahmet Mekin' e, gözü Kadir İnanır' a gidiyor insanın. Sonra büyüdükçe erkek ile adam arasındaki farkı öğrendikçe Asya' ya hak veriyor insan. Ahmet Mekin' in askerleriyiz".
Al Yazmalım.

page5.jpg

KÖTÜ TOHUM
Türk Sinemasının bu güne kadar yaptığı en iyi psikolojik gerilim filmlerinden birisi...Kötü,kıskanç ruhlu bir kızın en yakın arkadaşını bir madalya yüzünden gölde öldürmesinden sonra,bahçevanları memoyu yakarak öldürür.Herşeyi öğrenen annesi,kızını adalete teslim etmek yerine haplarla öldürmek isteyerek,kendiside vicdan azabına dayanamırak tabanca ile intihar eder,ancak alev midesi yıkanarak kurtulur.Yağmurlu bir gece vakti annesinin piknik yerinde göle attığı madalyayı almaya giden alevi burada ilahi bir adalet beklemektedir...Mükemmel oyunculuklar,izlenmeye ve arşivlenmeye değer bir yapım

MV5BMTgyOWJmYTQtMWMyOS00OTM1LWEwNDMtODk4NjA3OTQ2ZjM1XkEyXkFqcGdeQXVyMjQ3NzUxOTM@._V1_UY1200_CR109,0,630,1200_AL_.jpg

Karşı taraf filminin kopyasıydı ama yinede izlettirdi

Geri